اینجا جواب سوالهایمان را پیدا می‌کنیم، سوال می‌پرسیم و از خودمان صحبت می‌کنیم.

آخرین خبرهای فلوئنت Forums کلاس زبان فلوئنت پروژه اعضا دوره یادگیری زبان انگلیسی پروژه وحید- خواندن کتاب انگلیسی Self Therapy در حوزه روانشناسی

• پروژه وحید- خواندن کتاب انگلیسی Self Therapy در حوزه روانشناسی

نوشته شده توسط وحید محمدزاده در روز 15 می 2025 در ساعت 21 و 17 دقیقه

من برای انجام پروژه خواندن کتاب write it down, make it happen رو انتخاب کردم.

هدف این هست که بتونم کتاب رو بخونم و متوجه‌ بشم که چی گفته و تمرین کتاب رو به فارسی انجام بدم.

دلیل این‌که این کتاب رو انتخاب کردم این بود که قبل‌ترها در مورد این کتاب چندتایی مطلب خونده بودم و علاقه‌مند بودم که این برون‌ریزی ذهنی رو انجام بدم و بنویسم.

به همین خاطر این کتاب رو انتخاب کردم که خواندن متن انگلیسی که هدف اصلی هست رو بهش برسم و در کنارش به چیزی که مدنظرم بود یعنی نوشتن به عنوان تمرین کتاب رو انجام داده باشم.

وحید محمدزاده پاسخ داد 1 سال، 3 ماه پیش 2 اعضا · 9 پاسخ‌ها
  • 9 پاسخ‌ها
  • هیوا شم

مدیر کل
    روز 17 می 2025 در ساعت 17 و 00 دقیقه

ممنون وحید جان من هم فرمی که پر کردی و هم خلاصه ش که اینجا نوشتی رو خوندم. پروژه خوبیه.
    گام اولش که انتخاب و تعریف هست امروز انجام شد.
    گام بعدش اینه که ما یک سری تحلیل روی این کتاب انجام بدیم در مورد سطحش، کلماتش، گرامرش و اینجا بگذاریمش. بعدش مراحل انجامش رو میگیم و مرحله به مرحله این رو پیش میبریم.
    این مورد فردا انجام میشه و همینجا قرار میگیره.

• هیوا شم

مدیر کل
      روز 18 می 2025 در ساعت 21 و 24 دقیقه

وحید جان همونطور که دیروز گفتم، یک مطلب در مورد این کتاب روی فلوئنت منتشر شد. پیشرفت این پروژه را هم بر روی سایت و همچنین در تعامل با خودت پیش خواهیم برد.

پروژه خواندن کتاب انگلیسی write it down, make it happen یا بنویس تا اتفاق بیفتد

• هیوا شم

مدیر کل
      روز 24 می 2025 در ساعت 12 و 05 دقیقه

وحید جان طبق صحبتهای دو نفره ای که داشتیم، گفتی قصد داری پروژه رو عوض کنی و یه کتاب دیگه رو بخونی. لطفا این تاپیک رو ویرایش کن و در مورد اون کتاب بنویس.
      ما هم برای این پروژه، یک صفحه جداگانه میسازیم: پروژه خواندن کتاب انگلیسی Self Therapy

• وحید محمدزاده

عضو
        روز 24 می 2025 در ساعت 23 و 27 دقیقه

سلام. ببخشید من متوجه نشدم.

گزینه ویرایش نداره.

این همین‌جا بمونه و یکی دیگه درمورد کتاب جدید بنویسم یا این‌که همین رو ویرایش کنم و از کجا؟

و این‌که اون یکی فرم رو هم باید دوباره بنویسم یا نه‌.

• هیوا شم

مدیر کل
          روز 27 می 2025 در ساعت 19 و 19 دقیقه

آره لطفا فرم رو دوباره ارسال کن و اینجا هم یه ریپلای بزن پروژه جدید رو ارسال کن که جایگزینش کنیم.

• هیوا شم

مدیر کل
      روز 24 می 2025 در ساعت 12 و 08 دقیقه
      • هیوا شم

مدیر کل
        روز 27 می 2025 در ساعت 19 و 21 دقیقه

بر اساس کامنتی که گذاشته بودی (کلماتی که در صفحه 20 کتاب برات جدید بود)، یک درس جدید نوشته شد:

تحلیل کلماتی از یک کتاب که بلد نیستیم

لطفا، به جز کلمات، عبارات و جملاتی که برات جدید هست رو هم بنویس (یعنی جملاتی که کلمه جدید نداره اما فهمیدنش سخته.) که تحلیل مشابهی رو هم روی گرامر انجام بدیم.

• وحید محمدزاده

عضو
          روز 27 می 2025 در ساعت 23 و 18 دقیقه

بله، تمرین جملات جدید رو انجام دادم.

• وحید محمدزاده

عضو
    روز 27 می 2025 در ساعت 22 و 18 دقیقه

من برای انجام پروژه خواندن کتاب Self-Therapy رو انتخاب کردم.

دلیل انتخاب کتاب این بود که به خواندن متن انگلیسی علاقه‌مند تر از شنیدن و مکالمه هستم، به همین خاطر کتاب انتخاب کردم.

از طرفی به موضوع روانشناسی کمی علاقه‌مندتر از موضوعات دیگر هستم به همین خاطر کتاب سلف تراپی رو انتخاب کردم. می‌خوام در حین یادگیری زبان ببینم این کتاب من رو با چه‌چیزای تاریکی روبرو می‌کنه که ازشون بی‌خبرم. فکر می‌کنم آشنا شدن با مفاهیم داخل کتاب و یادگیری زبان به طور موازی در کنار هم، مسیر یادگیری زبان انگلیسی رو برام جذاب‌تر کنه.

برای پاسخ دادن ورود کنید.