-
پروژه محمدرضا: صحبت کردن و به پیش بردن جلسههای کاری در دبی
عنوان دقیق و کامل پروژه
صحبت کردن و به پیش بردن جلسههای کاری
چرا این پروژه را میخواهید انجام دهید؟
پروژه من تمرکز بر راهبری مؤثر جلسات کاری دارد؛ جلساتی که از گفتوگوهای ابتدایی و حالواحوال دوستانه آغاز میشوند و تا تبادل نظر، مذاکره و تصمیمگیری درباره موضوعات جدی ادامه مییابند.
یکی از چالشهای اصلی من بهویژه حالا که خارج از ایران زندگی میکنم ضعف در مهارتهای گفتاری و مکالمه در جلسات رسمی است.
گرچه توانایی برقراری ارتباط را دارم، اما روند گفتوگوها برایم کند و دشوار پیش میرود.
بهخوبی میدانم اگر بتوانم یک جلسه را با تسلط و اعتمادبهنفس هدایت کنم، قادر خواهم بود با شرکتها و مشتریان خارجی ارتباط مؤثر برقرار کرده و این تعاملها را به قراردادهای کاری موفق تبدیل کنم.
کی میتوانید بگویید این پروژه تکمیل شده و به هدفتان رسیدید؟
زمانی که بتوانم بدون اضطراب صحبت کنم، جلسه را اداره کنم، متون قراردادی یا تفاهمنامهها را بخوانم و بهدرستی درک کنم، همچنین در مکاتبات رسمی بهراحتی تبادل نظر داشته باشم، این مسئله بهطور کامل رفع خواهد شد.
در واقع صحبت در جلسه یا توضیح و دفاع از پروژه برایم بهراحتی انجامپذیر باشد.
هدف پروژه دقیقاً چیست؟
هدف نهایی من، ارتقاء مهارتهای زبان انگلیسی برای رسیدن به سطحی است که نهتنها در تعاملات تجاری بینالمللی موفق باشم، بلکه بتوانم با اطمینان در یک کشور انگلیسیزبان زندگی و کار کنم.
با توجه به اینکه برای تعامل مؤثر با مشتریان و شرکتهای بینالمللی نیاز به بهبود سریع دارم، ددلاین شخصی من برای رسیدن به سطح قابلقبول در مهارتهای گفتاری و درک جلسات، حدود ۳ تا ۴ ماه آینده است. این بازه زمانی برای من فرصت مناسبی است تا پیشرفت ملموسی در تسلط بر زبان و مهارتهای جلسهمحور داشته باشم.
هدفم این است که تا پایان این بازه، بتوانم بدون نگرانی در جلسات کاری شرکت کرده، مذاکره کنم، و مفاد قراردادها را بهدرستی درک و تحلیل نمایم.
پروژه شما بیشتر مربوط به کدام مهارت است؟
مکالمه
برای پاسخ دادن ورود کنید.