آخرین خبرهای فلوئنت ‹ Forums ‹ سلام، معرفی من ‹ گونا هستم. علاقهمند به روانشناسی
-
گونا هستم. علاقهمند به روانشناسی
نوشته شده توسط گونا نوذری در روز ۲ مهر ۱۴۰۲ در ساعت ۱۱ و ۴۴ دقیقهکارشناسی ارشد روانشناسی خوندم. در سنندج زندگی میکنم. در پادکست «دوست کست» با دوستانم برای نوجوانان صحبت میکنیم.
عاشق حیواناتم و دو تا گربه دارم.
طبیعت، فیلم، کتاب و سفر رو دوست دارم.
خوشحالم که اینجا هستم و میخوام که به طور جدی زبان رو شروع کنم.
گونا نوذری پاسخ داد 1 سال، 7 ماه پیش 5 اعضا · 8 پاسخها -
8 پاسخها
-
گونا جان سلام و وقت بخیر از حضور شما بسیار خرسندیم امیدواریم با دانش و بینش و نگرش روانشناسی کمک کنید تا گروه انرژی لازم برای ادامه مسیر را داشته باشد و چه جالب و خوب که برای کودکان و نوجوانان وقت اختصاص می دهید شاید خوب باشد از این به بعد کمی به آموزش زبان آنها هم برنامه ریزی کنید بهترین یادگیری در هنگام تدریس است
-
سلام هوشنگ جان. منم از حضور در این جمع خوشحالم. امیدوارم همه بتونیم به همدیگه در این مسیر کمک کنیم
-
-
-
سلام گونای عزیز،
کمی سرچ کردم در مورد این پادکست. جالب بود برام. لینک پادکست رو هم اینجا میگذارم:
https://shenoto.com/channel/podcast/doostcast
موضوع نوجوانان هم به نظرم الان خیلی حیاتی شده و موضوع حساسیه. تغییرات بنیادین و رادیکالی داره اتفاق میفته و برخی از شواهدش رو توی این نسل داریم میبینیم.
امیدوارم گربه ها و دوستانی که بهشون اشاره کردید و این نوجوونهای عجیب غریب بگذارن زبان بخونید امسال. ما هم کنارتون هستیم در طول این مسیر. مطمئنم اتفاقات خوب زیادی میفته
shenoto.com
پادکست دوست کست با صدای سامان ز | شنوتو
ما در دوستکست تلاش میکنیم در مورد مهارتهای مربوط به تحصیل و زندگی برای نوجوانان صحبت کنیم.
-
سلام هیوا جان. خیلی خوشحالم که قراره باهات آشنا بشم. شروع یه برنامهی مستمر یکساله برای خودمم یه آزمون جذابه از هر نظر. امیدوارم که از پسش بربیام، چون قطع نشدن این زنجیر در طول یکسال کار خیلی سختیه. ممنون که لینک پادکست رو گذاشتی.
-
-
سلام گونای عزیز.
خوشحالم که اینجا حضور دارید.
پادکستتون رو هم دیدم و حتما بیشتر دنبال میکنم مطالبتون رو.
راستی نمیدونم با دکتر آذرخش مکری آشنایی دارید یا نه،ایشون هم مطالب بسیار خوبی در زمینهها مختلف دارند. -
سلام امیر جان
مرسی بابت پیگیری پادکست.
بله ایشون رو میشناسم و خیلی وقتها از محتواشون استفاده میکنم.
برای پاسخ دادن ورود کنید.