اینجا جواب سوالهایمان را پیدا می‌کنیم، سوال می‌پرسیم و از خودمان صحبت می‌کنیم.

• کتاب The Ice Dragon

نوشته شده توسط فائزه –  در روز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ در ساعت ۱۱ و ۱۴ دقیقه

کتاب The Ice Dragon کتابی داستانی با ژانر تخیلی و فانتزی است.

نویسنده کتاب “جرج ریموند ریچارد مارتین” است.

در واقع مجموعه “A Song of Ice and Fire” یک مجموعه کتاب پرفروش از این نویسنده است که کتاب “The Ice Dragon” در کنار این مجموعه نوشته شده است. (سریال Game of Thrones هم برگرفته از این مجموعه است.)

داستان کتاب درباره زندگی دختری به نام آدارا ست و موجودی افسانه ای به نام اژدهای یخی که توسط هیچ مردی رام نشده است و تنها آدارا می تواند به او نزدیک شود. کتاب اتفاقهایی که طی کودکی آدارا می افتد و نقشی که اژدها در آنها دارد را به تصویر می کشد.

کتاب ۱۲۰ صفحه ست اما بخش زیادی از صفحات با تصاویر پر شده و متن ساده و کوتاهی دارد.

برای کسانی که اول راهِ خواندن کتاب های انگلیسی هستند مناسب است.

تصویر سازی کتاب توسط “لوییس رویو” انجام شده که بسیار حرفه ای است و به فهم بهتر متن کمک زیادی می کند.

خرید کتاب از سایت جنگل

فائزه – پاسخ داد 3 سال، 6 ماه پیش 2 اعضا · 2 پاسخ‌ها
  • 2 پاسخ‌ها
  • امیرحسین معین

عضو
    روز ۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ در ساعت ۱۳ و ۳۷ دقیقه

سلام فائزه جان.
    مرسی از معرفی این کتاب خیلی جالب. راستش من خودم معمولا کتاب های داستانی با این سبک رو نمی پسندیدم(حداقل تا الان چون میدونم سلیقه و ذائقه آدم ها به مرور زمان تغییر می کنه) ولی به نظرم این کتابی که تو معرفی کردی هم بخاطر نویسنده هاش و هم بخاطر حوزه و محتوایی که بهش پرداخته کتاب ارزشمندیه.
    من خودم عاااشق کتابایی هستم که توش پر از تصویر و عکس خلاقانه باشه. و فکر کنم این کتاب یکی از اوناست. حتما رفت توی لیستم که بخوام بعدا بخرم و بررسیش کنم😉 بعدا هم اگه تونستم بخونمش میام و همینجا بهت میگم و بیشتر صحبت می کنیم راجبش.
    راستی “حس” خودت از خوندنش چطور بود؟ موقع خوندنش چه چیزایی برات تداعی میشد؟ و اینکه به نظر خودت ارتباط قوی ای با سریال گیم آف ترونز داشت؟

• فائزه –

عضو
      روز ۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ در ساعت ۲۱ و ۲۰ دقیقه

سلام امیر حسین

خواهش میکنم. ممنون از بازخورد خوبت. دقیق و با حوصله

درسته تصویر سازی ش بسیار جذاب و دیدنیه. طوری که من بعد از خوندن کتاب میرفتم عکس انواع اژدها رو سرچ میکردم و مثل سرگرمی تماشا میکردم یا طراحی های لوییس ریوو رو سرچ می کردم.

درباره سوالت که حسم چی بوده؟ راستش من برای اینکه خوندن کتاب انگلیسی رو شروع کنم این کتابو گرفتم. چون ساده و کوتاهه و زود تموم میشه و اینها برام اولویت بود.

بعدا کتابهایی خوندم که موضوعشون هم جذبم می کرد.

حین خوندنش تجربه جالبی که داشتم، جدا شدن از فضای روزمرگی و تجربه دنیای تخیلی و کودکانه ای که کتاب به تصویر میکشه، برام جذاب بود و یاد تخیلات کودکی خودم میافتادم.

درباره سوال آخرت، سریال گیم آف ترونزرو ندیدم و نمیدونم چقدر با سریال مرتبط میتونه باشه.

برای پاسخ دادن ورود کنید.

ثبت گزارش

[contact-form-7 id="56866" title="فرم تماس 1"]