اینجا جواب سوالهایمان را پیدا می‌کنیم، سوال می‌پرسیم و از خودمان صحبت می‌کنیم.

پنل کاربری Forums کتاب‌های انگلیسی کتاب IKIGAI از Héctor García و Francesc Miralles

• کتاب IKIGAI از Héctor García و Francesc Miralles

نوشته شده توسط میلاد در روز 4 مارس 2021 در ساعت 22 و 57 دقیقه

من در طول زندگیم زیاد تلاش کردم که یه ثباتی تو زندگیم ایجاد کنم، در واقع اینکه چطوری زندگی کنم، و چطوری پیش برم خودش یه دغدغه بوده برام (بیشتر مبهم). هرچند الان مسیر زندگیم خودش داره نمایان میشه و با هر قدمی که برمیدارم قدم بعدیم هم باهاش مشخصه و این حس خوبیه.

کتاب IKIGAI هم در این رابطه است، خود IKIGAI رو کتاب با the art of living ترجمه کردن، کمی سرچ کنید مثلا تو ویکی پدیا با ترجمه a reason for being و یا finding purpose in life هم روبه رو میشید. که البته همه این ها به موضوع مشخصی اشاره میکنن.

شاید این موضوع با پرسیدن دو سوال زیر برای ما روشن تر بشه:

What is meaning of my life?
    What is your reason for being?

قطعا برای هر کسی دو سوال بالا کاملا جواب متفاوتی خواهد داشت و قرار نیست، برای همه جواب یکسانی بتونیم بدیم. این کتاب هم به این موضوع اشاره میکنه که هرکسی میتونه IKIGAI خودش رو داشته باشه ولی با این وجود میشه ۱۰ قوانینی که کتاب در دربارشون حرف میزنه رو برای اینکه ذهن و جسم سالمی داشته باشیم بهشون توجه کنیم تا بتونیم IKIGAI خودمون رو پیدا کنیم و بهتر در مسیر IKIGAI که میخوایم قرار بگیریم.

و اون ۱۰ مورد به شکل زیر هستن :

1. Stay active; don’t retire
    2. Take it slow
    3. Don’t fill your stomach
    4. Surround Yourself with good friends
    5. Get in shape for your next birthday
    6. Smile
    7. Reconnect with nature
    8. Give thanks
    9. Live in the moment
    10. Follow your IKIGAI

لینک کتاب آمازون

کتاب از نظر New York Post :

“Want to live longer? Keep super busy. If hygge is the art of doing nothing, ikigai is the art of doing something—and doing it with supreme focus and joy. . . . Pack up those cozy blankets and candles you purchased in last year’s hygge-fueled Ikea spree. Fall’s biggest imported lifestyle trend is ikigai, and it might help you live to 100.” —New York Post

کتاب از نظر The Guardian:

“A must-follow lifestyle hack, ikigai makes hygge look like a trip to Ikea. . . . Think feng shui with Venn diagrams—although this time there is no need to move the front door.” —The Guardian

نظر Eva یکی از خوانندگان کتاب :

As the book suggests to be in the flow, so was reading it. It was very enjoyable to read and most importantly the information you get from the book is valuable and it makes you reflect about your life and purpose of life. Highly recommend it!

دانلود لینک کتاب (9MB)

هیوا شم پاسخ داد 4 سال، 3 ماه پیش 3 اعضا · 7 پاسخ‌ها
  • 7 پاسخ‌ها
  • هیوا شم

مدیر کل
    روز 4 مارس 2021 در ساعت 23 و 33 دقیقه

کتاب خیلی جالبی به نظر میرسه

این ایکیگای (اگه تلفظش این باشه) به نظر میرسه نگاه شرقی داشته باشه به زندگی. درسته؟

معنی خود این کلمه چیه؟ توی کتاب میگه؟

مرسی بابت معرفی

راستی سطحش از نظر دشواری چقدره (برای خوندن)؟

• میلاد

مدیر کل
      روز 5 مارس 2021 در ساعت 00 و 10 دقیقه

خواهش میکنم امیدوارم کتاب مفیدی برای همه باشه برای من شخصا موضوعاتی که مطرح کرده بود جالب بود.

راستش هیوا IKIGAI یک کلمه ژاپنی هستش، تلفظش رو درست گفتی (تلفظش تو سایت Forvo) .

روی جلد کتاب با این موضوع شروع کرده :

IKIGAI
      The Japanese Secret to a Long and Happy Life

تو اون ۱۰ موردی که گفتم هرکدوم به بخشی از زندگی آدما تو ژاپن نگاه کرده و اینکه چرا طول عمر مردم تو ژاپن اینقدر زیاد هستش. مثلا میبینی یه آدمی ۱۰۰ سال عمر کرده به جای اینکه تو خونه بشینه، هرروز یه روتین رو دنیال میکنن و میرن بیرون فعالیت زیادی در طول روز دارن.

جالبی این موضوع اینه کلمه ای به عنوان retire تو کلمات ژاپنی ها وجود نداره. ساعتها کاری که دوست دارن رو بدون خستگی انجام میدن.

و یا هنگام غذا خوردن هیچوقت نمیزارن شکمشون پر بشه همون قانون ۲۰ ۸۰ اتوماتیک رعایت میشه یعنی همیشه ۸۰ درصد معدشون پر میشه و بعد اون دیگه غذا نمیخورن…

من به شخصه از فرهنگ ژاپنی ها خیلی خوشم میاد شاید یکی از دلایلی که این کتاب رو خریدم این بود، با این وجود نویسنده خیلی تلاش کرده اون چیزی رو که مشاهده کرده رو واضح بنویسه و البته خیلی جاها هم رفرنس داده به منابع مختلف و این خودش به نظرم این کتاب رو با ارزشتر کرده.

در رابطه با سطح کتاب شخصا برای من زیاد سخت نبود شاید بخاطر اینکه حدس زدنم بین کلمات خوب بود، ولی اگه کلا بخوام دشواریش رو بگم من چند فصل اول کتاب رو راحت خوندم و همینطور که گفتم سخت نبود ولی بعد فصل ۵ فکر کنم کمی سخت شد، یعنی کلمات نا آشنای بیشتری استفاده کرد (البته برای من اینطوری بود قطعا) که البته بازم با توجه به جملاتش میشد حدس زد که منظورش چیه. ۲ فصل آخر کتاب هم مثل فصل های اول کتاب راحت بود خوندش.

• هیوا شم

مدیر کل
    روز 7 مارس 2021 در ساعت 04 و 18 دقیقه

مرسی میلاد که توضیح دادی

آره ژاپنی ها خیلی آدمهای جالب و در بعضی موارد عجیب غریبی ان. شایدم ما عجیب غریبیم که اونهارو اینطوری میبینیم

فکر کنم فیلمهای کوروساوا رو هم به همین دلیل دوست دارم.

توی خوابگاه (کوی) هم یه سری دانشجوی ژاپنی داشتیم. خیلی منظم و وقت شناس و سخت کوش بودن.

این نکته ای که در مورد حدس زدن کلمات هم گفتی خیلی مهمه. در کل در کانتکست و فضای کتاب، خیلی وقتها راحت میشه کلمات رو درست حدس زد یا حتی از روی بعضی کلمات عبور کرد بدون اینکه آسیبی به محتواش برسه. مثلا میگه فلانی، cape رو پوشید. اگه داستان در مورد شنل قرمزی باشه حدس میزنیم که این میشه همون لباسش یا شنل.

• میلاد

مدیر کل
      روز 7 مارس 2021 در ساعت 20 و 42 دقیقه

خواهش میکنم، منم بخاطر همینه انیمه زیاد نگاه میکنم، از دوست های خودم کسی از انیمه خوشش نمیاد، یا اگه خوششون هم بیاد اون موضوعی که گاها خیلی عمیق تو انیمه ها هست رو سخت درک میکنن، برای منم همینطوره من سخت خیلی از انیمه ها رو میتونم درک کنم اون پیامی که در قالب انیمه بهمون نشون میده و اون حرفها و دیالوگهایی که گفته میشه گاهی باید ساعتها بهش فکر کرد (صد البته نه همه انیمه ها بعضی ها).

فکر کنم ماها هم برای ژاپنی ها عجیب باشیم. (کلی فرهنگهای مختلف و کلی تفاوت تو این کره خاکی وجود داره، حیفه اینا باشن و از نزدیک نشه دیدشون)

در رابطه با حدس زدن اون رو از خودت یادگرفتم وگرنه این جرئت رو پیدا نمیکردم کتابی رو بتونم تموم کنم و همش تو ترجمه تک به تک کلمات گیر میکردم و در نهایت بیخیال میشدم و خسته :)

• هیوا شم

مدیر کل
        روز 8 مارس 2021 در ساعت 17 و 24 دقیقه

چه خوب، حتماً انیمه هایی که دیدی و دوست داشتی رو هم معرفی کن

کلاً توی انیمیشن و کارتون هم خیلی حرف برای گفتن دارن. هم از نظر محتوا هم تکنیک

• معصومه نعمتی

عضو
    روز 7 مارس 2021 در ساعت 16 و 55 دقیقه

ممنون میلاد بابت معرفی کتاب

برای من فرهنگ آسیای شرقی خیلی جالبه حتما این کتاب رو میخونم

• میلاد

مدیر کل
      روز 7 مارس 2021 در ساعت 20 و 54 دقیقه

خواهش میکنم، زندگی ژاپنی‌ها میشه گفت برای همه آدما تو دنیا جالبه اینکه یه کشور هم سنتهای قدیمیش رو حفظ کرده و با این حال با تکنولوژی های روز دنیا هم داره پیش میره، احتمالا غیر ژاپن کشور دیگه ای رو نمیشه نام برد، در کل کتاب خوبی هستش هرچند بیشتر موضوعاتی که میگه ممکنه تکراری باشه (من قبلا بهم گفته بودن) و ممکنه خودمون بدونیم ولی اینکه چطوری ژاپنی ها زندگی میکنن و چرا طول عمر زیادی دارن جالبه.

برای پاسخ دادن ورود کنید.