اینجا جواب سوالهایمان را پیدا می‌کنیم، سوال می‌پرسیم و از خودمان صحبت می‌کنیم.

آخرین خبرهای فلوئنت Forums کتاب‌های انگلیسی کتاب Atomic Habits: An Easy & Proven Way to Build Good Habits & Break Bad Ones

• کتاب Atomic Habits: An Easy & Proven Way to Build Good Habits & Break Bad Ones

نوشته شده توسط وحید هاشمی  در روز ۱۴ فروردین ۱۴۰۰ در ساعت ۱۸ و ۴۲ دقیقه

این کتاب رو James Clear نوشته و همان طور که از اسم کتاب پیداست در مورد ایجاد عادت های خوب و شکست عادت های بده.

حتما براتون پیش اومده که تصمیم بگیرید که مثلا روزی 20 دقیقه ورزش بکنید یا روزی 50 صفحه کتاب بخونید یا خیلی عادت های دیگه، معمولا این کار ها رو شروع می‌کنیم و چند روز یا یکی دو هفته رو خوب پیش می‌ریم ولی بعد کنار می‌گذاریم.

این کتاب از طریق این چهار قانون به ما اموزش می ده که با کمترین انرژِی عادت های جدید و ماندگاری رو ایجاد کنیم

چهار قانون کتاب:

THE 1ST LAW: Make It Obvious

THE 2ND LAW: Make It Attractive

THE 3RD LAW: Make It Easy

THE 4TH LAW: Make It Satisfying

یه نکته دیگه که کتاب خیلی روش تاکید داره اینه که عادت ها و تغییرات کوچک در مرور زمان می‌تونن نتایج بزرگی داشته باشن و به ما نشون می‌ده با شناخت عادت ها و مدیریت اون ها، هر روز یک درصد بهتر بشیم و در طول سال 37 درصد پیشرفت داشته باشیم.

معرفی کتاب توسط Derek Sivers

یک جمله از کتاب که به یادم مونده و خیلی دوستش دارم اینه:

Decide the type of person you want to be, Prove it to yourself with small wins

تجربه خودم از خواندن کتاب:

این کتاب جزء اولین کتاب های انگلیسی بود که خواندم، به نظر من کتاب متن روانی داره، لغات زیادی نداره و فکر می کنم با دانستن 3000 کلمه به راحتی کتاب رو بخونید و با توجه به محتوای جذاب کتاب اصلا از خواندن کتاب خسته نمی‌شید. برای من تجربه لذت بخشی بود خواندن کتاب 270 صفحه‌ای اون هم به انگلیسی.

اگر به موضوع کتاب علاقه دارید به شدت خواندن این کتاب رو توصیه می کنم.

کتاب در امازون

لینک دانلود کتاب

خرید کتاب از انتشارات جنگل

هیوا شم پاسخ داد 3 سال، 7 ماه پیش 3 اعضا · 5 پاسخ‌ها
  • 5 پاسخ‌ها
  • هیوا شم

مدیر کل
    روز ۱۶ فروردین ۱۴۰۰ در ساعت ۱۹ و ۲۴ دقیقه

کتاب خیلی خوبیه وحید

مرسی بابت معرفیش

این کتاب، جز سه چهار کتاب پرفروش در این زمینه محسوب میشه (در چند سال اخیر).

خودم کتاب صوتیش رو هم دارم. سعی میکنم یه سری از این کتابهارو یه جا آپلود کنیم و لینکش رو بذاریم.

• وحید هاشمی

عضو
      روز ۱۸ فروردین ۱۴۰۰ در ساعت ۱۸ و ۵۴ دقیقه

درسته هیوا، برای من که خیلی مفید بود البته تو این حوزه من کتاب The power of Habit چارلز داهیگ رو هم خونده بودم، که خود جمیز کلیر هم تو کتاب ازش اسم می‌بره. با وجود اینکه اون هم کتاب خیلی خوبیه ولی این کتاب بیشتر من رو جذب کرد.

به نظرم کتاب نیروی عادت خیلی علمی و اکادمیکه ولی کتاب عادت های اتمی جنبه عملی بیشتری داره، با اینکه حدود دو سالی می‌شه که کتاب رو خوندم هنوز چهار چوب کلیش تو ذهنم هست.

اره هیوا جزء ده کتاب پرفروش امازون هست، تو حوزه های تخصصی تر هم رتبه خوبی داره.

• میلاد پشت دری

مدیر کل
    روز ۲۱ فروردین ۱۴۰۰ در ساعت ۱۶ و ۱۳ دقیقه

خیلی ممنون وحید برای معرفی این کتاب

راستش این کتاب رو من از هیوا هدیه گرفتم، دوسال پیش که تهران بودم خوندمش کتاب خیلی خوبیه ولی هرچی که داشتم بهش فکر میکردم خیلی محدود مطالب این کتاب رو یادمه.

و الان حس خیلی بدی گرفتم چطور ممکنه یه کتاب رو بخونی و هیچی ازش یادت نیاد. اونم کتابی که واقعا ارزش داره تو زندگی روزمره ازش بهره ببریم.

برای من دلایلش کاملا روشنه زیاد احتمالا توجه نکردم و احتمالا اون موقع بخاطر مشکلاتی که بود همینطوری سریع ازش رد شدم و صد البته هیچ note هم ازش برنداشتم.

گذاشتم دوباره کتاب رو بخونم.

خواستم این رو بگم، چون ممکنه دوستان دیگه بیان و این پست من رو اینجا ببینن. برای اینکه بتونیم از محتوای یه کتاب استفاده کنیم شاید فکر کنید خوب باشه ۲ ۳ بار کتاب رو بخونیم (این کار خیلی وقت میگیره و برای کسی ممکنه خوب باشه که وقت زیادی داشته باشه) ولی به نظرم بهترین راه حل نوت برداری از مطالب هستش که میتونیم بارها در زمان های کوتاه بهشون مراجعه کنیم و دوباره به یادشون بیاریم و ازشون استفاده کنیم.

• وحید هاشمی

عضو
    روز ۲۳ فروردین ۱۴۰۰ در ساعت ۱۵ و ۲۳ دقیقه

درسته میلاد جان

من هم قبلا این‌جوری فکر می‌کردم که برای استفاده از کتاب و به کار بردنش حتما باید یه کتاب رو چند بار خوند( البته استثنا هم وجود داره)

و بارها پیش می‌اومد که کتابی رو خونده بودم و دوباره که رجوع می‌کردم به کتاب چون نت برنداشته بودم و یا قسمت های مهم رو هایلایت نکرده بودم، این احساس رو داشتم که باید یه بار دیگه کتاب رو بخونم.( اعتراف می‌کنم چندین بار هم این کار رو کردم)

یه نکته دیگه که به ذهنم می‌رسه اینه که اگه موضوع کتاب، جزء دغدغه هامون باشه، احتمال اینکه در عمل بیشتر ازش استفاده کنیم و در خاطرمون بمونه بیشتر می‌شه

• هیوا شم

مدیر کل
    روز ۲۳ فروردین ۱۴۰۰ در ساعت ۱۵ و ۳۰ دقیقه

چند بار خوندن یه کتاب کار سختیه. حتی اگه خیلی مفید هم باشه خیلی ها از ترس این کار ممکنه خوندنش رو شروع نکنن یا بار دوم کتابو نخونن. کتابهای کمی هم هستن که ارزش دو بار خوندن رو دارن.

شاید روش بهتر این باشه که مهارت کتاب خوندن رو یاد بگیریم. شامل نوت برداری و …

شاید در آینده یه دوره در همین سایت یا جای دیگه در مورد این موضوع تهیه کردم. جز دغدغه های همیشگیم بوده و فکر میکنم راه حل های خوبی براش پیدا کرده ام.

برای پاسخ دادن ورود کنید.

ثبت گزارش

[contact-form-7 id="56866" title="فرم تماس 1"]