-
کتاب Anecdotes In American English از L. A. Hill
احتمالا مثل من چند تا کتاب آموزش زبان تو خونه داشته باشید و اصولا از خوندشون هم ناامید شدید، و احتمالا به این هم شاید فکر کنید که همه رو بندازید دور، چون دیگه بهش نیازی ندارید (به هر حال ما Fluent رو داریم دیگه ^_^ ). در اصل این فکر درستی نیست ما داستانهای سطح بندی و حتی کتابهای آموزشی رو هم میتونیم استفاده کنیم.
خب کمی بهتر توضیح بدم؛ در رابطه با کتابهای آموزش زبان در اصل من دیگه به عنوان آموزش بهشون نگاه نمیکنم، من الان به این کتابها کمی کنجکاوانه نگاه میکنم (اینکه ممکنه چه چیزی داشته باشن و من ممکنه اون رو متوجه نشم خودش یه نوع کنجکاوی هستش که جدیدا نسبت به این کتابها پیدا کردم)، مثلا همین کتاب Anecdotes In American English شامل ۳ سطح تو یک جلد هستش هر سطح شامل ۳۰ داستان است که سطح اول اون Elementary و سطح دوم Intermediate و سطح سوم هم Advanced است که در کل میشه 90 داستان کوتاه. خب این یک کتاب آموزش زبان هستش با این تفاوت که اومده از داستان های کوتاه استفاده کرده و همچنین باید بگم هر داستان شامل دو صفحه است که صفحه اول مروبط به خود داستان و صفحه دوم مروبط به تمرینات اون داستان است. در اینجا ما صفحه تمرینات رو نادیده میگیریم و نیازی هم بهش نداریم پس همون صفحه داستان رو میخونیم. صفحه داستان هم نصفش فقط عکس هستش پس در یک صفحه بخشی از اون که داستان کوتاه هستش باقی میمونه.
من خودم رو به چالش کشیدم و یه زمان 1.5 ساعته گذاشتم که ببینم تا کجای این کتاب رو میتونم بخونم، با اینکه تو خوندن کمی کند هستم ولی خب تو این مدت تونستم 63 داستان رو که از مبتدی تا پیشرفته بودن (۳ تای آخری Advanced بودن البته همچین احساس Advanced بودن رو نکردم) رو بدون مشکل بخونم.
هدفم ۴ چیز بود :
۱. اینکه نزارم کتاب نخونده باقی بمونه.
۲. اینکه کجای داستان ممکنه مشکل داشته باشم.
۳. چه کلمات جدیدی ممکنه داشته باشه.
۴. در کل خودم رو بسنجم.
من راستش رو بخوایید یادم نیست کی این کتاب رو خریدم ولی خب خیلی وقت بود داشتمش و یه جورایی نمیخواستم همینطوری نخونده بزارم بمونه (هرچند قدیم تلاش میکردم بخونمش ولی اینقدر درگیر کلمات میشدم که کلا از زبان خوندم بیزار میشدم البته وسواس من به حدی بود که به کلماتی که بلد بودم هم گیر میدادم و میگفتم ممکنه اشتباه خونده باشم…) ولی خب با گذشت زمان و با سیستم Fluent که پیش رفتم فهمیدم خیلی از وسواس هایی که داشتم بی اساس بودن و هستن، و خب الان بیشتر از هر زمان دیگه از زبان خوندنم لذت میبرم.
نکته پایانی که میخواستم بگم اینه که از کتابهای آموزش زبان هم استفاده کنید بگردید ببینید چه داستان هایی/ جملاتی دارن، کدوم داستان ها چه کلمات جدیدی دارن و خود داستان قراره چی رو برسونه و با توجه به مسیر Fluent که پیش رفتید از اونها استفاده کنید.
برای پاسخ دادن ورود کنید.