اینجا جواب سوالهایمان را پیدا می‌کنیم، سوال می‌پرسیم و از خودمان صحبت می‌کنیم.

پنل کاربری Forums کتاب‌های انگلیسی کامیک Donald Duck از Disney Comics

• کامیک Donald Duck از Disney Comics

نوشته شده توسط میلاد در روز 11 آوریل 2021 در ساعت 15 و 42 دقیقه

من هیچوقت تجربه خوندن یه کامیک رو نداشتم، به هر حال خوندن کامیک هرچقدر هم کم جالبه و حس خوبی بهم داد.

خوندن کامیک Donald Duck که از دیجیکالا خریدم (بیشتر بخاطر قیمت کمی که داشت) شامل ۳ داستان کوتاه هستش که کلا هر داستان ۴ برگ داره و جدا از هم هستن. تصاویر جالب و متن راحتی برای خوندن داشت.

عناوین :

Ducks in Space : Voyage Home

Donald Duck and the Dragon of the Eastern Valley

Donald Duck and the Out-Of-This-World Diet

قیمت این ۳ تا در اصل باهم ۰.۹۹ سنت هستش (همون ۱ دلار)

خلاصه ای از این داستان رو میشه اینطوری گفت.

خلاصه Ducks in Space : Voyage Home

Donald and the nephews are space traders! So the voyage home should be a breeze? right? After all, Donald is an expert traveler and has the space map in his head!

خلاصه Donald Duck and the Dragon of the Eastern Valley

Local wizard Donald Duck just wants to be left alone. But that's not easy when you have a magical crystal ball that allows other s to contact you! This time it's a Landlord under siege from a ferocious dragon. Unfortunately, Wizard Donald just isn't interested. No matter what the landlord says, nothing seems to get Donald excited about this mission. Well? almost nothing!

خلاصه Donald Duck and the Out-Of-This-World Diet

Donald Duck and Gus Goose are on an interplanetary mission, in search of rare materials to bring back to Earth! But on the planet they discover, it seems that the only richness is in the food! Gus Goose is enthusiastic, but not Donald Duck. What should they do?

میلاد پاسخ داد 4 سال، 2 ماه پیش 2 اعضا · 2 پاسخ‌ها
  • 2 پاسخ‌ها
  • هیوا شم

مدیر کل
    روز 12 آوریل 2021 در ساعت 18 و 53 دقیقه

مرسی میلاد

داستان های ساده و جالبی به نظر میرسن

مخصوصاً برای سنین پایین تر. دیزنی کارتونش رو هم ساخته. تلویزیون خودمون هم پخشش میکرد. میشه همراه با کتاب اون رو هم نگاه کرد.

هر چند این داستانها معلولاً مضامین جالبی دارن که برای همه میتونن مفید باشن.

سرچ کردم دیدم از سایت libgen میشه دانلودش کرد

• میلاد

مدیر کل
      روز 13 آوریل 2021 در ساعت 13 و 29 دقیقه

خواهش میکنم هیوا، اره کامیک ها عموما متن های کمی دارن و بیشتر تصویر هستن و حتی اگه کسی جمله ای رو متوجه نشه با نگاه کردن به تصاویر کامل میتونه متوجه بشه که چه اتفاقی داره میفته و داستان رو دنبال کنه.

همنیطور که گفتی سری کارتون Donald Duck یا به عبارتی Donald Fauntleroy Duck رو هم داریم، و همراه خوندن این سری داستان ها دیدن اونها هم میتونه جذاب باشه. من در واقع فکر کنم ۱ ۲ تا قسمتش رو دیدم از تلویزیون خودمون که اونم هربار تلویزیون رو روشن میکردیم همون ۱ ۲ تا پخش میشد انگاری قسمت دیگه ای نداشت :) .

برای پاسخ دادن ورود کنید.