اینجا جواب سوالهایمان را پیدا می‌کنیم، سوال می‌پرسیم و از خودمان صحبت می‌کنیم.

آخرین خبرهای فلوئنت Forums سلام، معرفی من پیام ماجدی هستم، علاقمند به طراحی سازه و ژئوتکنیک

• پیام ماجدی هستم، علاقمند به طراحی سازه و ژئوتکنیک

نوشته شده توسط پیام  در روز ۲ مهر ۱۴۰۲ در ساعت ۱۱ و ۱۱ دقیقه

سلام. چند وقتیست که احساس میکنم جهت بالا بردن سطح کاریم بایستی به منابعی غیر از منابع فارسی باید دسترسی داشته باشم. اینترنت و فضای مجازی پر از چنین آموزش هاست که به اغلب به زبان انگلیسی تهیه شدن. لذا لازمه که بتونیم به نحو احسنت از این منابع استفاده کنیم. همچنین به نوشتن مقاله هم علاقمند هستم.

پیام پاسخ داد 1 سال، 1 ماه پیش 4 اعضا · 9 پاسخ‌ها
  • 9 پاسخ‌ها
  • حمید کاتب

عضو
    روز ۲ مهر ۱۴۰۲ در ساعت ۱۱ و ۳۱ دقیقه

سلام آقای ماجدی عزیز

مساله ای که بخاطر اون به یادگیری زبان علاقمند شدید یکی از دغدغه های اصلی من هم هست

خوشحالم که هم مسیر هستیم

• پیام

عضو
      روز ۲ مهر ۱۴۰۲ در ساعت ۱۳ و ۰۴ دقیقه

سلام و درود. آرزوی موفقیت دارم براتون.

• هوشنگ فنائیان

عضو
    روز ۲ مهر ۱۴۰۲ در ساعت ۱۲ و ۵۹ دقیقه

پیام جان سلام مسلما منابع زیادی وجود دارد و جالب تر آنکه به زودی شما موفق خواهید شد دانش خودتان را به صورت مقالاتی در سایت های معتبر جهانی به زبان انگلیسی منتشر کنید

• پیام

عضو
      روز ۲ مهر ۱۴۰۲ در ساعت ۱۳ و ۰۶ دقیقه

سلام و سپاسگزارم. من 4 تا مقاله ISI دارم. همشون رو از طریق ترجمه به چاپ رسوندم. به نظر من ترجمه نمیتونه اون مفهوم اصلی رو برسونه و هم اینکه شخص دیگه ای که اصلا از کار شما اطلاعی نداره این کار رو انجام میده. نوشتن مستقیم خیلی منطقی تر هست.

• هوشنگ فنائیان

عضو
        روز ۲ مهر ۱۴۰۲ در ساعت ۱۳ و ۲۵ دقیقه

من هم در زمینه های مختلف تحقیق و مطالعه می کنم و در سایت های متعدد فارسی زبان فعال هستم من بیش از 120 سایت محتوا کار کرده ام که بیشتر تخصصی و در زمینه ماشین سازی و کمی هم در بازاریابی صنایع چاپ و کمی هم در زمینه روان شناسی اندکی در زمینه روش تدریس چند مقاله در زمینه انرژی وووو

اما می خواهم بتوانم به زبانی بنویسم که هم مخاطبان بیشتری ببینند و هم بتوانم تعامل بیشتری داشته باشم

دیگران نمیتوانند از عمق وجود من بنویسند دیدگاه شما را کاملا قبول دارم خودمان باید مسلط شویم و بنویسیم

• هیوا شم

مدیر کل
    روز ۲ مهر ۱۴۰۲ در ساعت ۱۶ و ۳۱ دقیقه

سلام آقای ماجدی عزیز. درسته دسترسی به این منابع دست اول باعث میشه خیلی کارتون ساده تر باشه. خوشبختانه به کمک اینترنت هم خیلی راحت دسترسی داریم به این منابع. یه مثال میتونید بزنید برای منابعی که بهش اشاره کردید؟

• پیام

عضو
      روز ۳ مهر ۱۴۰۲ در ساعت ۰۸ و ۴۲ دقیقه

سلام هیوای عزیز. یکی از منابعی که استفاده میکنم و میتونم معرفی کنم، researchacademy.elsevier.com میباشد که متعلق به انتشارات الزویر میباشد و در زمینه تحقیقات علمی و آکادمیک میباشد. البته همانطور که مستحضر هستید، سایت Youtube، برا خودش دانشگاهی هست واقعا!

• هیوا شم

مدیر کل
        روز ۳ مهر ۱۴۰۲ در ساعت ۱۲ و ۲۷ دقیقه

عالیه از چنین منابعی حتماً استفاده میکنیم مخصوصاً در راستای پروژه شخصی خودتون

• پیام

عضو
          روز ۳ مهر ۱۴۰۲ در ساعت ۱۷ و ۵۳ دقیقه

انشالله

برای پاسخ دادن ورود کنید.

ثبت گزارش

[contact-form-7 id="56866" title="فرم تماس 1"]