اینجا جواب سوالهایمان را پیدا می‌کنیم، سوال می‌پرسیم و از خودمان صحبت می‌کنیم.

آخرین خبرهای فلوئنت Forums سلام، معرفی من مریم هستم، حسابدار و به دنبال یادگیری زبان انگلیسی

• مریم هستم، حسابدار و به دنبال یادگیری زبان انگلیسی

نوشته شده توسط مریم  در روز ۸ تیر ۱۴۰۰ در ساعت ۰۴ و ۰۵ دقیقه

سلام. مریم هستم. چندیدن ساله حسابدارم.

نسبت به یادگیری زبان انگلیسی سوء گیری دارم و اصلا دوسش ندارم. اما نیاز بهش اجتناب ناپذیره، برای همین همیشه دغدغه زبان رو داشتم ولی همیشه درجا زدم و روی پله اول باقی موندم.

و البته یه ترس همیشگی از زبان داشتم چون هیچی ازش نمیفهمیدم و برام یه دنیای درهم و برهم بود. تا اینکه اینجا و به لطف هیوای عزیز این ترس از بین رفته و با توضیحات مفید و کاملی که اینجا هست این دنیای درهم و برهم برام داره ساختار پیدا میکنه.

کند پیش میرم. ولی دارم تلاشمو میکنم که پیش برم و متوقف نشم. ارزو دارم که موفق بشم.

مریم پاسخ داد 3 سال، 1 ماه پیش 2 اعضا · 4 پاسخ‌ها
  • 4 پاسخ‌ها
  • هیوا شم

مدیر کل
    روز ۲۰ تیر ۱۴۰۰ در ساعت ۲۱ و ۴۵ دقیقه

سلام مریم جان خوشحالم اینجا میبینمت

چرا به زبان نیاز داری؟

و اینکه چرا دوستش نداری؟ چون سخته؟ یا زیاد تلاش کردی و نشده؟

• مریم

عضو
    روز ۲۴ تیر ۱۴۰۰ در ساعت ۱۵ و ۰۴ دقیقه

ممنونم

بابت شغلم، بابت پیدا کردن یکسری سوالاتم که نیاز به گشتن در سایت های انگلیسی زبان دارم، به خاطر اینکه بتونم از یک سری منابع به زبان انگلیسی استفاده کنم، بتونم از برنامه های انگلیسی زبان استفاده بهتر و راحت تر و کامل تری داشته باشم، بتونم قسمت help برنامه های اکسل و افیس رو متوجه بشم و … و اینکه بتونم با خیال راحت تر ادامه تحصیل بدم.

دوسش ندارم چون نمیفهممش. و سختمه چون زمان و انرژی خیلی خیلی زیادی لازم داره و به نظر میرسه بابت زمانی که سپری میکنم و انرژی که میزارم دستاورد ندارم. احساس میکنم اونی که دارم یادمیگیرم و باید به صورت صددرصد یادبگیرم و بدون هیچ عیب و نقصی و وقتی نمیتونم به هدفم برسم نا امید میشم.

نسبت به دیگران خیلی خیلی کندم توی یادگیری زبان و وقتی این فاصله رو میبینم هم نا امید میشم.

• هیوا شم

مدیر کل
      روز ۲۵ تیر ۱۴۰۰ در ساعت ۰۱ و ۵۶ دقیقه

مرسی مریم که توضیح دادی

پس مهارت اصلی که نیاز داری خوندن هست که خوشبختانه راحت تر از سه مهارت دیگه ست.

اینطوری که گفتی کمال طلبی و احتمالاً وسواسی که داری هم مانع بزرگیه. در مورد خیلی ها متاسفانه این مسئله وجود داره.

روی بقیه موارد هم امیدوارم بتونیم بیشتر کار کنیم اینجا

• مریم

عضو
    روز ۱۷ شهریور ۱۴۰۰ در ساعت ۱۵ و ۵۸ دقیقه

ممنونم.

من که به اینجا خیلی خیلی امیدوارم.

برای پاسخ دادن ورود کنید.

ثبت گزارش

[contact-form-7 id="56866" title="فرم تماس 1"]