آخرین خبرهای فلوئنت ‹ Forums ‹ سلام، معرفی من ‹ معرفی، محمدعلی
-
معرفی، محمدعلی
نوشته شده توسط محمدعلی موسوی در روز ۱ مهر ۱۴۰۱ در ساعت ۲۱ و ۴۲ دقیقهسلام من محمدعلی هستم
یه چند وقتی میشه که به شدت احساس نیاز به آموزش زبان کردم و در پی بهترین شیوه برای یادگیری هستم؛ تجربه ی خوبی نسبت به آموزش های قبلی ام نداشتم ولی امیدوارم لحظه های به یاد موندنی رو با فلوئنت تجربه کنم.
امیرحسین معین پاسخ داد 2 سال، 6 ماه پیش 2 اعضا · 17 پاسخها -
17 پاسخها
-
سلام محمد علی جان.
امیدوارم خوب و سلامت باشی.از اینکه در جمع مون هستی خوشحالیم🌻.
خیلی خوبه که به فکر یادگیری زبان افتادی،این نیازیه که معمولا آدمها به دلایل مختلف درون خودشون حس اش میکنن،مثلا برای مهاجرت،رفتن به کشورهای خارجی و مسافرت،خوندن کتاب ها و دیدن دورههای انگلیسی و …
من نمیدونم انگیزه شما برای یادگیری زبان کدوم بوده ولی هر کدوم از این موارد باعث میشن کیفیت زندگی مون بالاتر بره و این خیلی خوبه.
امیدوارم به زودی بیای و به ما و بقیه بچهها از تجربیات خوبت در زمینه زبان صحبت کنی😉-
امیرحسین عزیز
خیلی خوشحال شدم وقتی پاسخت رو خوندم.
راستش رو بخوای قبلا هم به فکر یادگیری زبان بودم و اون رو مهم می دونستم، دوستان و هم سن و سال های خودم رو میدیدم که در این زمینه از من خیلی جلوترن ولی این اتفاقات نتونستن من رو به شروع کردن وادارن، تا اینکه می خواستم در زمینه ای شروع به مطالعه و یادگیری عمیق و تخصصی کنم اما متوجه شدم منابع در این زمینه(به صورت تخصصی) به زبان فارسی خیلی کمه یا اصلا نیست اونجا بود که خیلی احساس بدی بهم دست داد.
غیر از این یه پیشنهاد خوب کاری رو هم که دنبالش بودم به خاطر بلد نبودن زبان از دست دادم.
خلاصه بهم سخت گذشت ولی انگار برای شروع کردن لازم بود دو تا سیلی بخورم، بلافاصله یادگیری رو شروع کردم و مستقیم رفتم سراغ کلمات تخصصی همون علم و روزانه شروع به حفظ کردن کردم، نمی گم بی تاثیر بود اما بازده عمیقی نداشت، کم کم تونستم یکی دو جمله کوتاه بخونم ولی من دنبال خوندن کتاب ها و مقاله های تخصصی و شرکت در دوره های مرتبط بودم
بعدش با مشورت یکی از اساتید دانشگاه تصمیم گرفتم به کانون زبان برم اما خیلی دلم رضا نبود با اینکه ثبت نام کرده بودم و حتی تعیین سطح دادم ولی ته دلم نمی تونستم باهاش کنار بیام (خوشبختانه ترمشون از 16 مهر شروع میشه و هنوز تکمیل ثبت نام نکردم)
یکی از روز هایی که در متمم جان مشغول مطالعه ی یکی از کامنت های هیوا بودم علاقه مند شدم بیشتر بشناسمش یه سری به پروفایلش زدم و از اونجا با فلوئنت آشنا شدم
واقعیتش اینجا تا الان تنها جاییه که بهش حس خوب دارم و فک می کنم به نتیجه برسم اما چون تازه کارم نمی دونم چی کار کنم، می تونی یکم راهنمایی ام کنی
ببخشید خیلی طولانی شد
-
لطف داری محمدعلی جان.
من جواب داده بودم به پیامت ولی ظاهرا به خاطر اختلال اینترنت ارسال نشده بود.
محمدعلی،در مورد بحث یادگیری عمیق که خیلی میشه صحبت کرد،از یادگیری عمیق زبان گرفته تا یادگیری عمیق در هر حوزه و رشته و مهارتی؛درمورد یادگیری عمیق شاید این ویدئو از دکتر آذرخش مکری برات جالب باشه البته به عنوان سرنخ:
https://www.aparat.com/v/4svaSدر مورد از دست دادن پیشنهاد کاری هم متاسفم،حتما برات سخت بوده ولی خوشحالم که میگی تونستی ازش عبور کنی و این شرایط رو با تغییر نگرش ات به شرایط مثبتی برای رشد تبدیل کنی. به نظرم افراد کمی میتونن سیلیهای واقعیت رو تحمل کنن و از اونا در جهت رشد واقعی استفاده کنن.
در مورد کلاس زبان حضوری و نکته ای که اشاره کردی،ما یک مطلب در موردش توی سایت داریم:
https://iranfluent.com/%DA%86%D8%B1%D8%A7-%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%B3-%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%B1%D8%AF-%D9%86%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%AF%D8%9F/
در کل مسیر یادگیری در زبان(یا حتی اکثر مهارتها) یک مسیر شخصی و فردی هست.جوری که اون مسیر با توجه به نقاط قوت و ضعف ما کالیبره بشه و فیدبک های خوبی بگیریم که بتونیم بهترین مسیر متناسب با خودمون رو طی کنیم.از اینکه متمم می خونی هم خوشحالم،و جالبه که هیوا رو هم از این طریق پیدا کردی.هیوا توی این سال ها خیلی برای فلوئنت زحمت کشیده و سعی کرده روش علمی و درست رو با یک فضای خوب و لذت بخش ترکیب کنه و با استفاده از دانش خیلی خوبش در زمینه روان شناسی و … سعی کرده گرفتاری های روانی که مانع یادگیری درست میشن رو هم بدونه و سعی کنه با استفاده از جدید ترین متدها راهکار بده برای رفع اون گرفتاری ها.
در مورد راهنمایی هم مشکلی نیست،بچه های فلوئنت هستن،هروقت در مورد خاصی نیاز به راهنمایی داشتی اگه خودت نتونستی به جواب برسی میتونی سوالت رو بپرسی که راهنمایی کنیم.🌻
-
ممنون از راهنمایی و پیشنهادهای خوبت
امیر حسین عزیز یه سوال داشتم:الان که تو فلوئنت ثبت نام کردم باید از کجا شروع کنم؟ از دوره ی «80% کلمات و گرامر» یا از سلسه درس های قرار گرفته در سایت یا اینکه باید منتظر دوره ی جامع باشم؟
یه سری از مقاله های سایت رو خوندم -مخصوصا همین که بهش اشاره کردی- خیلی علاقه مند شدم با روش «تسلط دائمی» پیش برم، حس می کنم می تونه نتیجه بخش باشه و من رو خیلی امیدوار کرده. اما هنوز نمی دونم از کجا شروع کنم به یادگیری
میشه یه مقدار راهنماییم کنی؟
-
لطف داری🙏.
از بخش دورهها توی سایت،میتونی با دوره کلمات و گرامر شروع کنی.
کلا برای شروع هم خیلی سخت نگیر،اینم خودش یه راه فرار و اهمال کاریه که بخوایم بهترین چیز فراهم باشه که شروع کنیم و جلو بریم(این رو کلی گفتم).با دوره کلمات و گرامر شروع کن و منسجم با اون دوره پیش برو،درکنارش اگه علاقه داشتی نگاهی هم به مقالههای سایت بنداز و اونها رو هم بخون.
در مورد دوره جامع هم تا جایی که من خبر دارم ثبت نام جدید نمیپذیرن در این مقطع و مدتی قبل دوره جامع ظرفیتش تکمیل شده بود.اما “شاید” اگه شما علاقه مند باشی بتونن برات استثنا دسترسی ویژه ای باز کنن که حالا اگه علاقه مند بودی باید بعدا در موردش صحبت کنیم. ولی فعلا برای شروع میتونی دوره کلمات و گرامر رو استارت کنی.-
امیرحسین عزیز
ببخشید دوباره مزاحمت میشمبرای استفاده از فلش کارت ها یکم به مشکل برخوردم :
یه سری از فلش کارت ها که دارای ترجمه ان و مشخصه که منظور از تصویر فلش کارت چیه
اما یه سری از فلش کارت هایی که ترجمه ندارن برام سخته بخوام معنا و مفهومی که تصاویر می خوان برسونن رو تو ذهنم بیارمیا بعضی از فلش کارت ها از چندتا عکس تشکیل شدن و من متوجه نمی شم عکس ها به هم مربوطن یا هر کدوم یه معنای جدایی از کلمه رو دارن می رسونن
به نظرت چکار باید بکنم؟ -
سلام محمد علی جان.
امیدوارم خوب و سلامت باشی.
محمد علی لطفا اون فلش کارت هایی که میگی گیج ات کردن رو برام توی بخش PV سایت بفرست که به طور مشخص و دقیق روی همون ها صحبت کنیم و اگه مشکل یا ابهامی هست بررسی کنیم. چون اینجوری من نمیدونم دقیقا کدوم فلش کارت ها منظورته.
مرسی.
-
امیرحسین جان
متاسفانه هنوز با چم و خم سایت آشنا نیستم و نمی دونم از کجا باید بهت پیام بدم به خاطر همین سوالاتم رو اینجا می پرسم
همونطور که گفتی از بعضی ها از فلش کارت ها که برام مبهم بودن عکس گرفتم که دربارشون حرف بزنیم
لطفا از طریق PV بهم پیام بده که بتونم عکس ها و سوالاتم رو اونجا ازت بپرسم و حسابی کلافه ات کنم🙃 -
محمد علی جان.
برات توی پی وی پیام گذاشتم. ضمن اینکه کار با سایت و فلش کارتها هم همچین چیز پیچیده ای نیست که بخوای بابتش اضطراب داشته باشی یا اینکه سوالات زیادی برات پیش بیاد. به هرحال بفرست اونجا پیامها رو که صحبت کنیم. -
آره امیرحسین جان کاملا حق با توئه
به نظر من هم کار با فلش کارت ها و سایت واقعا راحت و ساده اس و محیط لذت بخشی داره
شاید چینش کلماتم یکم ابهام درست کرده باشه وگرنه من فضای فلوئنت رو واقعا دوست دارم❤ -
قربانت.
نه کلا منظورم این نیست که اگه سوال یا ابهامی داشتی نپرسی،منظورم اینه که همون طور که خودت هم اشاره کردی بچهها سعی کردن محیط فلوئنت رو تا جای ممکن ساده کنن البته اگه احیانا مورد خاصی یا پیچیدگی خاصی هم توی سایت بود که بچه ها گیج میشدن بابتش اگر فیدبک بدن بچه های فنی اصلاح اش میکنن. -
امیرحسین عزیز
ممنونم از اینکه پیگیر سوالم هستی و منو راهنمایی می کنی؛ ببخشید اگه جوابت رو ندادم، نمی دونم چرا دسترسی به پاسخ دادن ندارم
به هر حال خواستم ازت تشکر کنمراستی اگر اجازه ی ورود به دوره ی جامع داده شد منم خبر کن😉
-
خواهش میکنم محمد علی.
چشم حتما،اگه این امکان فراهم شد خبر میدم بهت. -
امیرحسین عزیز
چند وقتی هست منتظر پیام شروع دوره جامع هستم
میدونم این مدت خیلی بهت زحمت دادم؛ گفتم پیام بدم هم حالت رو بپرسم هم خبری از دوره بگیرم🌹
-
سلام محمد علی جان.
امیدوارم خوب و سلامت باشی.
من دقیقا 6 روز قبل در بخش دایرکت سایت موضوع دوره جامع رو به شما و چند نفر دیگه از دوستان متقاضی توضیح دادم.
بخش دایرکت سایت رو چک کنید،پیام من رو میبینید.🌻
-
-
-
-
برای پاسخ دادن ورود کنید.