آخرین خبرهای فلوئنت ‹ Forums ‹ سلام، معرفی من ‹ مهدی هستم سلام، معرفی من مهدی هستم نوشته شده توسط Mehdi در روز ۱۸ آذر ۱۴۰۰ در ساعت ۰۷ و ۱۸ دقیقه سلام به همگی محسن زنگویی پاسخ داد 2 سال، 10 ماه پیش 5 اعضا · 4 پاسخها 4 پاسخها امیرحسین معین عضو روز ۱۹ آذر ۱۴۰۰ در ساعت ۱۴ و ۳۰ دقیقه سلام مهدی جان.خوبی؟خیلی خوشحالیم از اینکه در جمع مون هستی. امیدوارم با هم بتونیم بهترین ها رو رقم بزنیم. نگار عضو روز ۱۹ آذر ۱۴۰۰ در ساعت ۱۹ و ۳۸ دقیقه سلام مهدی خوش اومدی امیدوارم همگی کنار هم در مسیر یادگیری زبان به خوبی پیش بریم و بتونیم سطح زبانمون رو ارتقا بدیم :)) فرشته مدیر کل روز ۲۰ آذر ۱۴۰۰ در ساعت ۰۷ و ۴۸ دقیقه سلام مهدی جان امیدوارم حالتون خوب باشه منم ورودتون به اینجارو خوش آمد میگم و خیلی خوشحالم که در جمعمون هستید 🙂 امیدوارم بتونیم تجربه های خیلی خوبی در کنار هم داشته باشیم محسن زنگویی عضو روز ۲۰ آذر ۱۴۰۰ در ساعت ۱۳ و ۲۱ دقیقه سلام مهدی احوال شما؟ خوشآمدید امیدوارم همگی کنار هم بتونیم با تلاش و تمرین پیوسته، در نهایت به راحتی به زبان انگلیسی صحبت کنیم. برای پاسخ دادن وارد سایت شوید برای پاسخ دادن ورود کنید. برای پاسخ دادن وارد سایت شوید شروع گفتگو 0 از 0 پاسخ دادهاند ژوئن ۲۰۱۸ حالا