آخرین خبرهای فلوئنت ‹ Forums ‹ سلام، معرفی من ‹ ارسلان بابایی هستم
-
ارسلان بابایی هستم
نوشته شده توسط babayy61a65d1fd2c50 در روز 3 دسامبر 2021 در ساعت 14 و 06 دقیقهسلام ارسلان هستم دوست دارم انگلیسی یاد بگیرم برای رسیدن به آرزوم که سفر و جهانگردیه
امیرحسین معین پاسخ داد 3 سال، 7 ماه پیش 6 اعضا · 7 پاسخها -
7 پاسخها
-
سلام ارسلان جان
ورودتون به جمعمون رو خیلی خوشآمد میگم
برامون باعث خوشحالیه که بتونیم در مسیر یادگیری زبان بهتون کمک کنیم و به هدف جذابتون برسید
مطمئنم هستم که به کمک این روش و در کنار هم میتونیم این مسیر رو به خوبی و باموفقیت طی کنیم 🙂
-
سلام ارسلان جان
امیدوارم که خوب و سلامت باشی.
چقدر خوشحال میشم وقتی میبینم همه مون با آرزوهایی بزرگ ولی متفاوت اینجا دور هم جمع شدیم و دنبال رشد و پیشرفتیم. قطعا بودن تو در اینجا فرصت خیلی خوبی برای رشد ما فراهم میکنه.
راستی ارسلان دوست داری کجاهارو ببینی و بگردی؟-
سلام امیر حسین عزیز والا دوست دارم به همه جا سفر کنم ولز ایرلند سوییس اسپانیا یونان برزیل آرژانتین کلمبیا مکزیک آمریکا ژاپن کره تایلند سریلانکا هند کنیا آفریقای جنوبی و …
موفق و موید باشی😊😊😊
-
به به عالیه واقعا.
امیدوارم بتونیم حتی روزی با بچه های اینجا یه اکیپ مسافرت تشکیل بدیم و بتونیم جاهای خوب رو به هم معرفی کنیم یا حتی با هم سفر بریم.🎇
-
-
-
سلام ارسلان
از آشنایی باهات خیلی خوشحالم
راستش یکی از دلایلی که من هم یادگیری زبان با این روش رو شروع کردم همین سفر و جهانگردی بود
ولی به دلیل مشغله کاری که داشتم هنوز فرصت نشده که به انجامش برسونم
در آینده میتونیم بیشتر راجب این موضوع صحبت کنیم، و در مورد تجربه هامون بگیم
-
سلام ارسلان ؛ به جمع دوستان پر از انگیزه و اشتیاق به پیشرفت خوش اومدی .
مطمئنم همگی کنار هم با پشتکار و تعهد به اهدافمون خواهیم رسید🙂
-
سلام ارسلان عزیز
وقت شما بخیر
من خودم چند تا بلاگر سفر هستن که دنبالشون میکنم و سبک زندگی شون به نظرم خیلی جذابه
برای نمونه ملیکا
https://www.instagram.com/melliiic/
برای اینکار بدیهیه که زبانمون هم باید خوب باشه
هیچهایکینگ هم تجربه جالبیه
کلاً از قدیم الایام یه سری آدمهای بزرگ هم سفر و جهانگردی رو تحسین کردن
نمونه ش سعدی خودمون که خیلی سفر کرده یا مونتنی فیلسوف بزرگ که بیشتر عمرش رو دار سفر بوده
فیلمهایی مثل into the wild و wild یا یوجیمبو تم کلی شون مربوط به سفر و در راه بودنه.
برای پاسخ دادن ورود کنید.