آخرین خبرهای فلوئنت ‹ Forums ‹ سلام، معرفی من ‹ جلیل هستم، شاغل در عسلویه، دوست دارم زبان انگلیسیام را تقویت کنم سلام، معرفی من جلیل هستم، شاغل در عسلویه، دوست دارم زبان انگلیسیام را تقویت کنم نوشته شده توسط جليل شجاع زاده شجاع زاده در روز ۱۴ مرداد ۱۴۰۰ در ساعت ۱۰ و ۱۲ دقیقه سلام من جلیل شجاعزاده هستم. در عسلویه کار میکنم. دوست دارم اینجا در کنار شما مهارت زبان اینگلیسی خود را تقویت کنم. جليل شجاع زاده شجاع زاده پاسخ داد 3 سال، 8 ماه پیش 2 اعضا · 2 پاسخها 2 پاسخها میلاد مدیر کل روز ۱۹ مرداد ۱۴۰۰ در ساعت ۱۳ و ۱۴ دقیقه سلام جلیل عزیز، خوش اومدی به جمع ما عسلویه الان باید حسابی گرم باشه شما زبان رو واسه چی نیاز دارید؟ جليل شجاع زاده شجاع زاده عضو روز ۲۰ مرداد ۱۴۰۰ در ساعت ۱۱ و ۴۵ دقیقه سلام آقا میلاد. بله عسلویه الان خرماپزونه و حسابی گرم. من زبان رو بیشتر برای مکالمه و دیدن فیلم میخوام تقویت کنم. البته الان کتاب اینگلیسی میخونم ولی توی فهم کامل فیلم و مکالمه روان مشکل دارم. برای پاسخ دادن وارد سایت شوید برای پاسخ دادن ورود کنید. برای پاسخ دادن وارد سایت شوید شروع گفتگو 0 از 0 پاسخ دادهاند ژوئن ۲۰۱۸ حالا