آخرین خبرهای فلوئنت ‹ Forums ‹ سلام، معرفی من ‹ رسول حیدری هستم؛ ۱۷ ساله از اصفهان
-
رسول حیدری هستم؛ ۱۷ ساله از اصفهان
نوشته شده توسط Rasoul Heydari در روز ۱ دی ۱۴۰۰ در ساعت ۱۱ و ۳۱ دقیقهسلام رسول حیدری هستم ۱۷ساله اصفهان
مهدی تیموری پاسخ داد 3 سال، 3 ماه پیش 6 اعضا · 5 پاسخها -
5 پاسخها
-
سلام رسول
من کارشناسیم مهندسی عمران بوده. از درسایی که خوندم، تقریباً چیزی یادم نیست.
نقشهکشی به اون صورتی که شماها و معمارها میخونن، نداشتیم؛ ولی لازم بود بتونیم به راحتی نقشهها رو بخونیم و حتی به اندازهای بلد باشیم که برای جایگذاری ستونها و تیرها، معمارها رو عصبانی نکنیم. به خاطر همین بود که ترم هفتم و هشتم با وجود اینکه تا اون موقع نقشهای نکشیده بودیم، استاد درس طراحی سازههای فولادیمون ازمون خواست خودمون نقشه بکشیم. تا زمانی هم که نقشهمون رو تأیید نکرده بود، اجازه نمیداد پروژهمون رو شروع کنیم.
-
سلام رسول جان
چه خوب که در این سن دغدغه زبان داری
البته الان دیگه کم کم وقتشه
قبل از اون به نظرم زوده
اگه دوباره سر زدی و این پیام رو دیدی یه کم بیشتر از خودت بگو
-
سلام به رسول عزیز و هیوای عزیز
من با اجازه میخوام پابرهنه بیام وسط بحث. زبان به نظر من جزء چیزهاییه که هرچی زودتر آدم بیاد سراغش بهتره. من خودم از کلاس پنجم شروع کردم و به نظر خودم جا داشت یکی دو سال زودتر شروع میکردم. اما به هرحال ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه ست. هیچوقت برای یادگیری دیر نیست.
تازه، شروع کردن در هر سن و دوره ای میتونه مزایای خودش رو داشته باشه (حتی ممکنه شروع یادگیری زبان در 50 سالگی هم ویژگی های جالبی داشته باشه).
-
-
سلام رسول جان.
از بودنت در اینجا خیلی خوشحالیم.
چقدر خوبه که از الان دغدغه داری و به فکر یادگیری اصولی زبان هستی.
و مطمئنم که اگه بتونی پیوسته و جدی این مسیر رو دنبال کنی حتما بهترین ها برات اتفاق می افته. -
به نظرم هر چه پایین تر شروع بشه حتی از 6 ماهگی بهتره. بخشی از ما از جمله خودم بدون اینکه هیچ فشاری احساس کنیم، دو تا زبان کاملا متفاوت یعنی یک زبان محلی و زبان ملی رو یاد گرفتیم. بچه های کوچک به راحتی می تونند با تماشای روزی 2-3 ساعت کارتون طبقه بندی شده و مناسب، انگلیسی را با لهجه Native یاد بگیرند.
بخشی از زندگی بایستی تفریح باشه، تو کودکی این بخش بزرگتره. به نظر من ایراد خاصی نداره بچه 2 ساعت کارتون ببینه و انگلیسی (یا هر زبان خارجی دیگه ای) یاد بگیره و در همین قالب علوم و ریاضی و دانش اجتماعی و فرهنگی اش هم رشد بکنه.
برای پاسخ دادن ورود کنید.