اینجا جواب سوالهایمان را پیدا می‌کنیم، سوال می‌پرسیم و از خودمان صحبت می‌کنیم.

آخرین خبرهای فلوئنت Forums سریال‌های انگلیسی مستندهای جذاب و آموزنده انگلیسی معرفی مستند جذاب و پرسش برانگیز:”THE GREAT HACK”

• معرفی مستند جذاب و پرسش برانگیز:”THE GREAT HACK”

نوشته شده توسط امیرحسین معین  در روز ۶ فروردین ۱۴۰۰ در ساعت ۰۵ و ۵۵ دقیقه

سلام بچه ها.
    میخوام یه مستند بسیار عالی رو بهتون معرفی کنم که حتما بعد از دیدنش به فکر فرو میرید!

اما چون خودم هیچ وقت دوست ندارم کسی برام فیلم ها و سریال ها یا مستندها رو اسپویل کنه،طبیعتا این کار رو برای شما هم نمی پسندم😉
    فقط یه سری سوال رو در ادامه مطرح میکنم که کمی کنجکاوی تون تحریک بشه و برید و این مستند جذاب رو ببینید.(*یه نکته:ظاهرا دو نسخه از فیلم هست که نسخه 2 ساعت و 19 دقیقه ای؛بر خلاف نسخه113 دقیقه ای زیرنویس فارسی نداره؛یا حداقل من نتونستم پیدا کنم.)

*ترامپ چطور تونست نتیجه انتخابات در ایالتهای خاکستری ایالات متحده آمریکا رو به نفع خودش تموم کنه؟
    *گوگل با ما چی کار می کنه؟
    *گوشی های هوشمند چه اطلاعاتی رو از ما جمع آوری می کنند؟
    *تیم تبلیغاتی ترامپ چطور دَخل هیلاری کلینتون(دموکرات) و تد کروز(جمهوری خواه) رو آورد؟
    *انگلیس چطور از اتحادیه اروپا خارج شد؟ چطور رای دهندگانی که نمی دونستن ” برگزیت” چیه،به جدایی انگلستان از اتحادیه اروپا رای دادن؟
    *تهیه پروفایل هر رای دهنده بر اساس 5 هزار نقطه تعیین هویت یعنی چی؟
    *وقتی کودکان به سن18 سال برای رای دادن برسندو هفتاد هزار نقطه تعیین هویت و شخصیت شناسی از اون ها جمع آوری شده باشه یعنی چی؟
    *چطور سرمایه دارها با خرید الگوریتم ها و تهیه محتوای سفارشی شده برای هر فرد یا گروه،نتیجه انتخابات های مختلف رو عوض میکنند؟
    *جمله ی: من سیاسی نیستم چطور قوی ترین سلاح شرکت های پردازش دیتا و صاحبان قدرت و سرمایه قرار میگیره؛تا جامعه رو مهندسی و کنترل کنند؟

و…

شاید با خودتون فکر کنین که خیلی از اینا که توهم توطئه ست. ولی من بهتون میگم اول این رو ببینین،و بعدا در مورد توهم توطئه؛توهم توطئه کنید!!
    مخصوصا این که الان نزدیک به انتخابات های مختلفی هستیم و شاید بد نباشه قبل از این که مثل ملت همیشه در صحنه! بریم و رای بدیم،این رو ببینیم و چندین تا کتاب و مستند دیگه هم پیدا کنیم و ببینیم و مهم تر از اون فکر کنیم و احیانا بعدش بریم و رای بدیم.!

هیوا شم پاسخ داد 4 سال پیش 2 اعضا · 1 پاسخ
  • 1 پاسخ
  • هیوا شم

مدیر کل
    روز ۲۳ فروردین ۱۴۰۰ در ساعت ۱۸ و ۰۱ دقیقه

کنجکاو شدم ببینمش

منو یاد مستند Citizenfour انداخت که خیلی برام جالب بود. بعد از دیدنش اینجا نظرمو میگم

مرسی بابت معرفیش

برای پاسخ دادن ورود کنید.