-
معرفی مستند بسیار تلخ و گزنده: “ناآرام – Unrest”
سلام دوستان.
میخوام یه مستند بسیار تلخ و ناراحت کننده اما آگاهی بخش و عمیقا تامل برانگیز رو بهتون معرفی کنم.
راستش اصلا اصلا از معرفی این مستند حس خوبی ندارم(به دلایل شخصی) و نمی خوام معرفی اون هم طولانی بشه.فقط مختصری بهش اشاره میکنم؛زحمت دانلود و نگاه کردن و فکر کردن راجع بهش با شما!
جنیفر بریا (دانشجوی دکترای دانشگاه هاروارد) بر اثر یک تب شدید، دچار معلولیت جسمی شده است. او عازم سفری مجازی میشود تا داستان معلولیت خود را در قالب یک فیلم مستند با عنوان «ناآرام» بازگو کند. در این مستند جذاب و تکاندهنده مشاهده میکنید که جنیفر تمام تلاش خود را برای غلبه بر یک بیماری صعبالعلاج بکار میگیرد. شایان ذکر است که مسئولیت تهیه کنندگی و کارگردانی این فیلم را خود او برعهده داشته است. مستند «ناآرام» نشان میدهد که چگونه جنیفر و همسر جدیدش به بیماری جانفرسایی موسوم به سندرم خستگی مزمن مبتلا میشوند. جنیفر چند ما قبل از آغاز زندگی مشترک، به شدت بیمار میشود و وضعیت جسمانیاش به سرعت رو به وخامت میگذارد. او نهایتاً توانایی نشستن بر روی صندلی چرخدار را هم از دست میدهد. پس از انجام معاینات پزشکی معلوم میشود که منشاً این عارضه در مغز جنیفر نهفته است. او برای یافتن سایر افراد مبتلا به این بیماری و آشنایی با شیوه درمان آن، به جستجو در فضای اینترنت میپردازد. جنیفر سرانجام دنیایی مخفی را کشف میکند که در آن، میلیونها انسان مبتلا به سندرم خستگی مزمن، با معلولیت جسمانی دست و پنجه نرم میکنند.
فعلا این مطلب رو ادامه نمیدم و به همین جا بسنده می کنم. اما به عنوان سرنخ یک نکته رو میگم و بعدا راجبش خیلی حرف دارم: “بعضی وقت ها،خستگی؛چیزی فراتر از خستگیه!”
خستگی های روزمره-خستگی شغلی-انگیزه-خستگی تحصیلی- و اینکه جون توی دست و پام نیست و احساس میکنم توی سرم خستگی دارم و ضعف اعصاب دارم- احساس گلودرد و دردهای عجیب- مه مغزی-خستگی بعد از کرونا-خستگی MS-خستگی در بیماری های خودایمنی و…
همه این ها دنیایی داره،و چه دنیای ترسناک و تلخی.اینم یه لینک TED TALK از همون خانوم تهیه کننده مستند:
https://www.ted.com/talks/jennifer_brea_what_happens_when_you_have_a_disease_doctors_can_t_diagnose?language=enفعلا تا همینجا کافیه.
با عرض پوزش، هیچ پاسخی یافت نشد.
برای پاسخ دادن ورود کنید.