اینجا جواب سوالهایمان را پیدا می‌کنیم، سوال می‌پرسیم و از خودمان صحبت می‌کنیم.

پنل کاربری Forums کورسها و دوره‌های آموزشی انگلیسی معرفی دوره‌ Google Tag Manager Fundamentals

• معرفی دوره‌ Google Tag Manager Fundamentals

نوشته شده توسط معصومه نعمتی در روز 4 مارس 2021 در ساعت 16 و 27 دقیقه

برای استفاده از سرویس هایی مثل گوگل آنالیتیکس یا گوگل اپتیمایز و… نیاز داشتم اسکریپتی رو در سایت قرار بدم و برای من ناآشنا با فضای برنامه نویسی، این کار خیلی زمان بر و پراسترس بود.

برای همین موضوع که گویا فقط مشکل من نیست، گوگل ابزار گوگل تگ منیجر یا به اختصار GTM رو توسعه داده و به صورت رایگان در اختیار همه گذاشته.

در خود داکیومنت‌های GA، نحوه استفاده از گوگل تگ منیجر یا به اختصار GTM رو توضیح داده بود اما برای اینکه ببینم چه امکانات دیگه ای در اختیارم میذاره ترجیح دادم دوره اش رو در آنالیتیکس آکادمی ببینم.

دیدن این دوره همراه با تمرین مواردی که میگه حدودا پنج ساعت زمان میخواد.

البته همه امکاناتش و تگ ها رو معرفی نکرده اما برای شروع عالیه و بعد از آشنایی با ساز و کارش می‌تونید از همه امکاناتش استفاده کنید.

فکر میکنم به کار کسایی که مثل من با برنامه نویسی غریبه هستند، بیاد.

البته فکر میکنم حتی برنامه نویسی هم بدونید باز استفاده از گوگل تگ منیجر منطقی تر باشه.

لینک دوره:

https://analytics.google.com/analytics/academy/course/5

معصومه نعمتی پاسخ داد 4 سال، 3 ماه پیش 2 اعضا · 4 پاسخ‌ها
  • 4 پاسخ‌ها
  • هیوا شم

مدیر کل
    روز 7 مارس 2021 در ساعت 04 و 35 دقیقه

مرسی معصومه

خودت کی این دوره رو دیدی؟

سطح زبانش چطوریه؟

یه نکته خوبش اینه که اگه نمره قبولی کوئیزهاش رو بگیریم مدرک هم بهمون میده. لینکش رو هم میتونیم بذاریم داخل رزومه مون

• معصومه نعمتی

عضو
      روز 7 مارس 2021 در ساعت 16 و 47 دقیقه

من این دوره رو پاییز امسال و وقتی به 2000 کلمه رایج مسلط شدم، دیدم

طبیعتا کلمه جدید داشت ولی با این وجود متوجه محتوا و منظور ویدئو ها میشدم و کارم رو راه انداخت. البته که در حین دیدن دوره، برای کلمات جدیدش هم فلش کارت میساختم.

فکر میکنم کسایی که سطح زبانشون متوسط باشه بتونند دوره رو به راحتی ببینند.

• هیوا شم

مدیر کل
      روز 8 مارس 2021 در ساعت 17 و 37 دقیقه

چه خوب

مدرکش رو هم گرفتی؟

به هرحال برای معرفی یه ابزار قوی گوگل، بهترین منبع گوگله برای همین دیدن این دوره برای هرکسی که سئو کار میکنه یا حتی برای هر کسی که یه مسئولیتی در یه اداره یه سایت داره واجبه

• معصومه نعمتی

عضو
        روز 8 مارس 2021 در ساعت 19 و 16 دقیقه

مدرکش رو نگرفتم چون اون موقع احساس میکردم مسلط نشدم گرچه آزمون خیلی پیچیده و زمان بری نداشت ولی به زودی میگیرمش

برای پاسخ دادن ورود کنید.