اینجا جواب سوالهایمان را پیدا می‌کنیم، سوال می‌پرسیم و از خودمان صحبت می‌کنیم.

• نوشته شده توسط مرتضی  در روز ۱۸ اسفند ۱۴۰۲ در ساعت ۰۲ و ۴۳ دقیقه

سلام به همگی

جهت معرفی خودم به دوستان عزیزِ نادیده:

مرتضی هستم؛ متولد سال 68، زاده مسجدسلیمان، ساکن سه شهر در ایران! یه جورایی کوچ‌نشینم!

به یادگیری زبان‌های مختلف علاقمندم. زبان انگلیسی رو به خاطر کاربرد وسیعش دوست دارم. توی دولینگو هم به طور تفریحی، اسپانیایی کار می‌کنم؛ خیلی زبان شیرینیه.

از تماشای فیلم‌های فانتزی، علمی تخیلی و کمدی لذت می‌برم؛ اما فیلم‌بین قهاری نیستم و حتی اسم فیلم‌ها هم یادم نمیمونه. هر چند پیش میاد فیلمیو که قبلاً دیدم، باز ببینم و نفهمم که تکراریه (!) اما از دوباره دیدن یه فیلم استقبال نمی‌کنم. به هر حال، یکی از انگیزه‌های شیرینم از یادگیری زبان انگلیسی، تماشای دلپذیر این همه فیلم جذابه.

اصولاً کتاب‌های مرجع علوم تجربی و ریاضیات رو دوست دارم و کتابخونه‌ی جمع و جوری به صورت الکترونیکی از حوزه‌های مختلف ریاضیات، مهندسی، پزشکی و علوم پایه دارم؛ عموماً در حد لیسانسه و تخصصی‌هاش، بیشتر مربوط به مباحث مدلسازی‌های بیولوژیکی میشه. برای همین، استقبال می‌کنم از آشنایی با کسانی که مثل من دغدغه‌شون مدلسازی سیستم‌های بیولوژیکی باشه. از انگیزه‌های اصلی‌م برای یادگیری انگلیسی، خوندن روان خیلی از این کتاب‌ها یا بخش‌هایی از اوناست.

خلاصه‌ی ویژگی‌های شخصیتیمو بخوام بگم، میشه این: توی تیپ‌شناسی mbti، هر وقت تست زدم، INTJ درمیومد؛ هر چند خودم احساس می‌کنم INTP باشم (جالبه این دو تا تیپ، به لحاظ functions تفاوت بنیادی دارن!). شما هر کدومو روی من تصور کنید، زیاد اشتباه نکردید!

سپاس از شما و مجموعه‌ی دوست‌داشتنی فلوئنت.

مرتضی پاسخ داد 8 ماه پیش 3 اعضا · 4 پاسخ‌ها
  • 4 پاسخ‌ها
  • سام

عضو
    روز ۱۸ اسفند ۱۴۰۲ در ساعت ۲۰ و ۱۵ دقیقه

سلام مرتضی جان، من هم سامم، ، مثل خودت یک intj هستم، البته این تایپ های شخصیتی زیاد دقیق نیستن ولی برای اشنایی اولیه یه کمکی می کنن، خلاصه به فلوئنت خوش اومدی

• مرتضی

عضو
      روز ۱۸ اسفند ۱۴۰۲ در ساعت ۲۱ و ۴۳ دقیقه

ممنونم سام عزیز

من هم خوشحالم که در این جمع دوست‌داشتنی هستم. خیلی هم خوشحالم که INTJ هستی. اینجوری جنس دغدغه‌هامون شبیه هم میشه.

فقط یه مشکل کوچیک این وسط هست! من از اون روزی که یادم میاد، یه منچستری دو آتیشه بودم!

• سارا

مدیر کل
    روز ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ در ساعت ۱۲ و ۱۲ دقیقه

خوش اومدی مرتضی جان

• مرتضی

عضو
      روز ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ در ساعت ۰۰ و ۱۲ دقیقه

خیلی ممنونم سارا جان

برای پاسخ دادن ورود کنید.

ثبت گزارش

[contact-form-7 id="56866" title="فرم تماس 1"]