اینجا جواب سوالهایمان را پیدا می‌کنیم، سوال می‌پرسیم و از خودمان صحبت می‌کنیم.

• محمدعلی هستم

نوشته شده توسط Mohammad Ali Karami  در روز ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ در ساعت ۱۰ و ۰۱ دقیقه

سلام محمدعلی هستم و امروز در دوره مقدماتی فلوئنت ثبت نام کردم

تا الان دو میلیون و چهارصد هزار تومان بیشترین مبلغی بوده که برای یادگیری زبان هزینه کردم . اونم فقط برای ترم یک

G5 هم یک ترم مقدماتی گذروندم اما ولش کردم

زبانشناس هم اکانت اپلیکیشنش رو چند سال پیش خریدم و بعد ولش کردم

چندین گیگ منابع مختلف زبان داخل هارد کامپیوتر دارم و هیچ وقت بهش نگاه نکردم

چند کانال تلگرام و یوتیوب هم عضو هستم اما ماه تا ماه بهشون نگاه نمیکنم

PDF های زیادی در مورد اموزش زبان دانلود کردم که البته به زبان انگلیسی هست(خودمم موندم که وقتی زبان بلد نیستم چرا میرم دنبال کتابای انگلیسی!؟)

چند تا کتاب سطح بندی شده هم قبلنا خریدم ،با وجود اینکه سطح مقدماتی هست بازم کلمات زیادی توش هست که نمیفهمم

در کل فکر میکنم چون دایره لغاتم خیلی کمه و گرامر هم اصلا بلد نیستم تمام محتواهای عنوان شده واسم خیلی سطح بالا بوده و از اینکه چیزی ازشون نمیفهمم احساس خنگ بودن میکردم، ناراحت میشدم و رهاشون میکردم

به واقع از پرداخت این مبلغ واقعا ترس داشتم و با تردید از اینکه چقدر میتونم دوام بیارم و مثل دفعات قبل رها کنم یادگیری زبان رو این مبلغ رو پرداخت کردم

بجز این موارد اگه خانمم بفهمه همچین هزینه ایی واسه یه کلاس دیگه کردم (چون چند کلاس و دوره حضوری و غیر حضوری دیگه هم شرکت کردم و به نتیجه ایی باهاشون نرسیدم) حسابی با زبونش از خجالتم در میاد 🤐

البته بهش حق هم میدم

یه وقتایی فکر میکنم نوعی بیماری روانی دارم که اینقدر کارهای مختلف رو دست میزنم و رهاشون میکنم

نمیدونم این اخرین کلاس زبان من خواهد بود یا دوباره چند ماه دیگه یا سال دیگه دوباره با شخص و گروه دیگه ایی میام سراغ این رویای یادگیری زبان 😫

ببخشید اینقدر پر گویی کردم اول نمیخاستم متنم اینقدر زیاد بشه اما وقتی شروع کردم نتونستم جلوی درد و دلم رو بگیرم 😥

اخرین روزهای سال ۱۴۰۰ در سن چهل سالگی با انواع فشارهای اقتصادی و کاری و زندگی و خانوادگی از لحاظ روحی و روانی به شدت به پیروزی حتی در یک بعد و قسمت زندگیم نیاز دارم ،نمیدونم با توجه به زمانبر بودن فراگیری زبان ایا تا اون موقع میتونم دوام بیارم یا نه

در کل با ترس و تردید وارد این دوره شدم

امیرحسین معین پاسخ داد 2 سال، 7 ماه پیش 2 اعضا · 3 پاسخ‌ها
  • 3 پاسخ‌ها
  • امیرحسین معین

عضو
    روز ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ در ساعت ۱۳ و ۲۰ دقیقه

محمد علی جان
    ممنون از اینکه اینقدر با جزئیات و شفاف دغدغه هات رو مطرح کردی.من در جواب پیامی که قبل تر گذاشتی
    نکاتی رو نوشتم.البته که میشه در مورد هرکدوم بیشتر و عمیق تر صحبت کرد ولی حداقل من حرفت رو میفهمم و باهات همدلم که مواردی مثل اهمال کاری و اینها میتونه مارو اذیت کنه و بعضا حتی مارو از دستاوردها هم دور کنه.
    به نظرم موضوع مفصلیه ولی اگه مورد یا دغدغه ای داشتی حتما با کوچ ها مطرح کن و اگه کمکی هم از دست ما بر بیاد امیدواریم بتونیم راهنمایی کنیم.

• Mohammad Ali Karami

عضو
    روز ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ در ساعت ۱۹ و ۱۴ دقیقه

ممنونم امیرحسین عزیز

راستی شما یک درخواست دوستی برای م دادید اما در قسمت نوتیفیکیشن تا اومدم روش کلیک کنم رفت و دیگه نمیدونم از کجا باید تایید کنم

• امیرحسین معین

عضو
      روز ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ در ساعت ۲۱ و ۵۶ دقیقه

محمد علی جان من دوباره براتون درخواست فرستادم و باید توی پروفایل تون اون رو قبول کنین.

برای پاسخ دادن ورود کنید.

ثبت گزارش

[contact-form-7 id="56866" title="فرم تماس 1"]