اینجا جواب سوالهایمان را پیدا می‌کنیم، سوال می‌پرسیم و از خودمان صحبت می‌کنیم.

• فیلم Five Feet Apart

نوشته شده توسط میلاد پشت دری  در روز ۱۷ اسفند ۱۳۹۹ در ساعت ۲۲ و ۰۸ دقیقه

ما گاهی اصلا به خودمون فکر نمیکنیم، بهتر بگم قدر خودمون رو نمیدونیم، بعضی مواقع دیدن یک فیلم خوب میتونه این مسئله رو یه جورایی بهمون یادآوری کنه. فیلم Five Feet Apart داستان بین دو نفر رو روایت میکنه که بیماری Cystic fibrosis دارن، حالا چه اتفاقاتی تو این بین میفته رو میسپارم به خودتون که ببینید.

شخصا از فیلم های drama زیاد خوشم میاد، در واقع فیلم‌هایی که به واقعیت آدم‌ها نزدیکتر هستن من رو بیشتر جذب میکنه.

امتیاز این فیلم در imdb دقیقا 7.2 هستش، یکی از خوبی های این فیلم این بود من رو با بیماری Cystic fibrosis آشنا کرد تا قبل این فیلم نمیدونستم همچین چیزی وجود داره.

درباره فیلم در imdb:

A pair of teenagers with cystic fibrosis meet in a hospital and fall in love, though their disease means they must avoid close physical contact.

نظر twisty یکی از آدم‌هایی که این فیلم رو دیده :

A wonderfully written story, played by such talented actors. The little details that make it just that little bit more intense. The right expressions that make it just that little bit more touching. The right words that make just that much of a difference. I held my breath through the whole movie, waiting for it to go wrong. I felt so immersed in the characters, and their stories. Their pain, their longing, their restrictions, they hit me right in the heart. And if that isn’t a sign of a good, emotional movie, I don’t know what is.

دیدن اطلاعات بیشتر در imdb

میلاد پشت دری پاسخ داد 3 سال، 8 ماه پیش 2 اعضا · 2 پاسخ‌ها
  • 2 پاسخ‌ها
  • هیوا شم

مدیر کل
    روز ۱۸ اسفند ۱۳۹۹ در ساعت ۱۴ و ۲۵ دقیقه

منم پارسال این فیلمو دیدم

خیلی قشنگ و تکان دهنده بود

فیلمهای اینطوری ما رو با جنبه های انسانی و در بسیاری از موارد اشتراکات انسانی مون آشناتر میکنن

رمان و فیلم The Fault in Our Stars هم موضوع مشابهی داره

• میلاد پشت دری

مدیر کل
      روز ۱۸ اسفند ۱۳۹۹ در ساعت ۱۴ و ۵۷ دقیقه

خوب شد گفتی اره فیلم The Fault in Our Stars رو منم دیدم اونم داستان فوق العاده ای رو روایت میکنه من اون رو فکر کنم ۳ بار دیدم. فیلم های دیگه ای که شبیه اینها باشه میتونم به Me Before You اشاره کنم اونم واقعا قشنگ بود.

برای پاسخ دادن ورود کنید.

ثبت گزارش

[contact-form-7 id="56866" title="فرم تماس 1"]