آخرین خبرهای فلوئنت ‹ Forums ‹ سلام، معرفی من ‹ حمیدرضا بهمنی هستم؛ ارشد مدیریت تکنولوژی سلام، معرفی من حمیدرضا بهمنی هستم؛ ارشد مدیریت تکنولوژی نوشته شده توسط benyaminbahmani7gmail در روز 9 نوامبر 2021 در ساعت 11 و 48 دقیقه حمید رضا بهمنی هستم، کارشناس مهندسی تکنولوژی طراحی و کارشناس ارشد مدیریت تکنولوژی، تخصصم راه اندازی خطوط تولید قطعات خودرو هست، تلاش میکنم زبانم رو ارتقاء بدم. امیرحسین معین پاسخ داد 3 سال، 7 ماه پیش 4 اعضا · 3 پاسخها 3 پاسخها محسن زنگویی عضو روز 9 نوامبر 2021 در ساعت 23 و 53 دقیقه سلام خوش آمدید. محسن زنگویی هستم. حدوداً یکسالی از اتمام کارشناسی ارشد MBAام گذشته و همچون شما در تلاشم زبانم را ارتقا بدم. هیوا شم مدیر کل روز 12 نوامبر 2021 در ساعت 00 و 09 دقیقه سلام حمیدرضای عزیز خوشحالم شما رو اینجا میبینم شما زبان رو واسه چه کاری نیاز دارید؟ امیرحسین معین عضو روز 13 نوامبر 2021 در ساعت 02 و 21 دقیقه سلام حمیدرضا جان از اینکه شما رو توی جمع مون میبینم بسیار خوشحالم. و میدونم که به کمک همدیگه حتما میتونیم غول زبان رو شکست بدیم :) برای پاسخ دادن وارد سایت شوید برای پاسخ دادن ورود کنید. برای پاسخ دادن وارد سایت شوید شروع گفتگو 0 از 0 پاسخ دادهاند ژوئن ۲۰۱۸ حالا