اینجا جواب سوالهایمان را پیدا می‌کنیم، سوال می‌پرسیم و از خودمان صحبت می‌کنیم.

آخرین خبرهای فلوئنت Forums سلام، معرفی من حدیث ثابتی هستم، دوست‌دار زبان

• حدیث ثابتی هستم، دوست‌دار زبان

نوشته شده توسط ssab616bc63a5236b  در روز ۲۵ مهر ۱۴۰۰ در ساعت ۰۸ و ۰۲ دقیقه

سلام

حدیث ثابتی هستم .زبان را دوست دارم و جسته گریخته کلاسهای زبان را رفته ام ولی فراموش می کنم سریع .و برای همین انگیزه یادگیری را از دست داده ام .نمیدونم که اینجا میتونم ادامه بدم یا دوباره نصفه نیمه رها میشه .

محسن زنگویی پاسخ داد 3 سال، 6 ماه پیش 2 اعضا · 1 پاسخ
  • 1 پاسخ
  • محسن زنگویی

عضو
    روز ۲۵ مهر ۱۴۰۰ در ساعت ۱۸ و ۳۶ دقیقه

سلام

من فکر می‌کنم سیستم کلاس‌های حضوری، با اینکه وقتی فرد در کلاس حضور پیدا می‌کنه از همکلاسی‌هاش و استادش انرژی زیادی می‌گیره و می‌تونه به خوبی ازشون یاد بگیره، ولی چون روی حضور فیزیکی در اجتماع می‌چرخه، اگه به هر دلیلی رها بشه، سطح انگیزه‌ای که ایجاد کرده هم کاهش پیدا می‌کنه. اگه بتونی برای مدتی به صورت پیوسته به خودآموزی بپردازی و در اجتماع دیجیتالی افرادی مثل خودت هم حضور داشته باشی، احتمالاً انگیزه‌ای که برای یادگیری بدست میاری، پایدارتر خواهد بود؛ چون به این ترتیب به مرور و طی زمان خواسته‌ها، اهداف و انگیزه‌های درونی‌ات وزن بیشتری در تمایل به تمرین کردن و بهبود مهارتت پیدا می‌کنن.

من فکر می‌کنم در آغاز مرحله‌ی جدید تلاش کردنت به یادگیری زبان انگلیسی اگه درباره‌ی تلاش‌های ناموفق قبلی، نتایجشون و احساساتت نسبت به خودت و تلاش‌هایت در زمینه‌ی یادگیری زبان انگلیسی بنویسی -چه اینجا و چه به صورت خصوصی در دفتری پیش خودت- آغاز مرحله‌ی جدید تلاش‌هات برای بهبود مهارت زبان انگلیسی‌ات کیفیت بهتری خواهد داشت.

در آخر شاید دوست داشته باشی مطلبی که در معرفی خودم نوشتم رو بخونی. لینک مطلب

از اینکه اینجایی و منم می‌تونم با فرد جدیدی که انگیزه و تمایل به بهبود مهارتش داره، آشنا بشم، خوشحالم و امیدوارم بتونیم به همدیگه در این مسیر کمک کنیم.

برای پاسخ دادن ورود کنید.