آخرین خبرهای فلوئنت ‹ Forums ‹ سلام، معرفی من ‹ سلام
-
سلام
نوشته شده توسط امیر احمدی در روز ۲۰ فروردین ۱۴۰۳ در ساعت ۰۸ و ۲۸ دقیقهسلام امیر هستم. کارآموز وکالت و کارشناس ارشد حقوق عمومی. هدف من از آموزش زبان انجام پژوهش در حوزه حقوق عمومی و تاریخ حقوق و همچنین مهاجرت تحصیلی و ادامه تحصیل در مقطع دکتری است.
امیر احمدی پاسخ داد 1 سال، 1 ماه پیش 4 اعضا · 6 پاسخها -
6 پاسخها
-
سلام آقای احمدی عزیز. ممنونم بابت معرفی خودتون. منظورتون از پژوهش به طور خاص نوشتن مقاله ست یا فعالیت دیگه ای مدنظرتون هست؟
اگر نمونه ای از چنین پژوهشی رو معرفی کنید یا لینکش رو بگذارید خیلی بهتر میشه
ممنونم
-
درود مجدد
من یک پروژه فکری برای خودم تعریف کرده ام و در مورد نسبت قانون و شریعت در ایران کار میکنم. این پروژه شامل مفهوم قانون و نظریه های مربوط به نسبت قانون و شریعت میشه. پایان نامه کارشناسی ارشد من هم در مورد نسبت قانون و شریعت در مجلس دوم و سوم شورای ملی بود که با استفاده از مشروح مذاکرات مجلس دوم و سوم انجام دادم؛ همچنین مقاله ای از من با عنوان مفهوم قانون در اندیشه شیخ ابراهیم زنجانی منتشر شده (https://historicalstudy.ihcs.ac.ir/article_9092.html). از اونجایی مفهوم قانون در غرب تکوین پیدا کرده تسلط به زبان انگلیسی در انجام پژوهش هام در این زمینه خیلی مهمه. بخصوص اینکه برای تکمیل دانش خودم در این زمینه، قصد دارم در مقطع دکتری تاریخ حقوق در دانشگاه بولونیا ایتالیا ادامه تحصیل بدم که در رشته تاریخ حقوق شهرت جهانی داره. فکر میکنم به طور کامل تونسته باشم توضیح بدم که تا چه حدی به یادگیری زبان انگلیسی در گام نخست و زبان ایتالیایی در گام دوم نیاز دارم.
-
درود جناب احمدی عزیز باعث افتخاره آشنایی با شما
چند نکته در مورد صحبتهاتون به نظرم جالب اومد؛ اولا اینکه رشته حقوق برای من همیشه جذاب و البته پیچیده بود و بعد هم اینکه خیلی قشنگ و شفاف یک فیلد رو برای خودتون مشخص کردین این باعث میشه خیلی خوب بدونید در مراحل مختلف چیکار کنید و البته برام جالبه بدونم دقیقا چقدر طول کشید که این مسئله براتون روشن بشه (منظورم مشخص شدن لاین پژوهشیتون در زمینه حقوق) نکته اخر هم اینکه به نظرم تحصیل در ایتالیا اونم در رشتههای علوم انسانی مثل رشتهای که شما گفتین خیلی به نظر جذاب میاد.
امیدوارم موفق باشید…
-
درود بر شما خانم نصیری، از لطف و محبت شما بی نهایت سپاسگزارم
همانطور که اشاره کردید حقوق یک رشته جذاب و البته پیچیده است؛ حتی برخی از صاحب نظران معتقدند که دانش حقوق در ایران شکل نگرفته که دلایل زیادی داره و یکی از مهمترین دلایلش همین موضوع پژوهش من هست. اینکه چقدر طول خواهد کشید که پژوهش ها در این زمینه به نتیجه برسه مشخص نیست و نمیشه براش زمان تعیین کرد.
به طور کلی ایتالیایی ها در رشته تاریخ سرآمد هستند و تحصیل در این رشته و شاخه های مختلف اون در ایتالیا خیلی عالیه. در بقیه رشته های علوم انسانی هم دانشگاه های اروپا عملکرد خوبی دارند.
امیدوارم شما هم در مسیر اهداف و تحصیلات بخصوص یادگیری زبان در این دوره ای که با هم هستیم، موفق باشید.
-
-
-
-
برای پاسخ دادن ورود کنید.