آخرین خبرهای فلوئنت ‹ Forums ‹ سلام، معرفی من ‹ سلام محسن هستم
-
سلام محسن هستم
نوشته شده توسط محسن هاشمی در روز ۲۴ بهمن ۱۴۰۰ در ساعت ۱۵ و ۴۳ دقیقهسلام محسن هستم. ۳۷ سالمه و مهندس مکانیکم. همیشه از خوب نبودن زبان انگلیسی ناراحت بودم. ولی سردرگمی برای پیدا کردن یه روش درست آموزشی مانع شروع به یادگیریم میشد. تا اینکه دوستم وحید اینجا رو بهم معرفی کرد. امیدوارم اینجا بتونم به خواستم برسم البته با کمک و راهنمایی شما دوستان عزیز. خوشحالم که در جمعتون هستم.
هیوا شم پاسخ داد 2 سال، 9 ماه پیش 4 اعضا · 8 پاسخها -
8 پاسخها
-
سلام محسن جان،
نمیدونم کدوم وحید رو میگید ولی هر کی هست دمش گرم که ما رو معرفی کرده
البته باید یه کاری هم کنیم که بعداً نرید به وحید گیر بدید که اینا به درد نمیخوردن که
خلاصه ما در خدمتیم
-
قربانت هیوا جان. به گمونم میشناسیش. وحید هاشمی. واقعا دمش گرم. هیوا جان یه سوال داشتم. من دوره رایگان رو ثبت نام کردم چند روزه. ولی تنطیمات رو روی 100 کلمه جدید گذاشتم. با این حال بعضی کلمات خیلی برام سخته. راهکاری هست برای این مشکل؟ میدونم که فقط تکرار مستمر نتیجه بخشه. ولی میخواستم ببینم این مشکلم عادیه؟ پیشاپیش ازت ممنونم
-
سلام مجدد هیوا جان. اقا من یه سوالی داشتم نمیدونستم کجا میتونم بهت پیام بدم برای همین اینجا مینویسم.
من سطح زبانم خیلی معمولی شایدم پایین تر باشه ولی نیاز دارم تا حدود یکسال دیگه به سطح آیلتس 5 برسم یعنی جنرال. میتونی راهنماییم کنی که چه مسیری رو باید برم. الان مینی دوره رایگان رو ثبت نام کردم ولییخورده از لحاط لغات کند پیش میرم. هر حرف یا راهنماییت میتونه خیلی کمکم کنه. ازت ممنون میشم
-
سلام محسن جان
یه کم موضوع مفصلیه ولی خیلی کوتاه نظرم رو میگم
اگه هدف فقط آیلتس هست (اونم با چنین نمره پایینی یعنی 5) کارت راحت تره و بهتر هست از مراجع آیلتس استفاده کنی (با یه سرچ ساده فعال ترین های ایران در این زمینه رو پیدا میکنی).
اما اگه هدف اینکه هم آیلتس بگیری و هم زبان یاد بگیری برای یه کاری (مثلا کتاب خوندن یا مهاجرت)، اونوقت دیگه گرفتن آیلتس کفایت نمیکنه. باید روی یادگیری زبان هم وقت بگذاری. این دیگه موضوع مفصلیه و کاریه که ما در این چند سال در قالب محتواهای پابلیک سایت یا دوره هامون داریم سعی میکنیم راهکار براش ارائه بدیم یا قطعات پازلش رو تکمیل کنیم
-
-
-
سلام محسن جان
خیلی خوش آمدی به این جمع، امیدوارم بتونیم در کنار هم تو مسیر یادگیری پیش بریم
آقا هنوزم مطمئنم جای درستی آمدی، و با همت و پشتکار خودت حتما به اون حدی که انتظار داری میرسی
خیلی مخلصیم🙂
-
سلام وحید جان.
خیلی مخلصم. حتما همینطور میشه که میگی
-
-
سلام محسن جان
امیدوارم خوب و سلامت باشی.
منم از اینکه تو رو در کنار مون داریم بسیار خوشحالم و امیدوارم که بتونیم به کمک هم این مسیر رو به خوبی طی کنیم.
در ضمن محسن جان دوست و رفیق خیلی خوبی داری😉 خوش بحالت!
وحید یکی از خفن ترین آدم هاییه که میشناسم. امیدوارم دوستی تون پایدار باشه-
سلام امیرحسین جان. ممنونم بابت انرژی و انگیزه ای که بهم دادی. امیدوارم به هدفم برسم با کمک شما دوستان. صد در صد که همینطوره، وحید خیلی رفیق و انسان خفنی هست. خدا رو شکر بابت دوستیمون. امیدوارم تو هم موفق باشی و به خواسته هات برسی
-
برای پاسخ دادن ورود کنید.