آخرین خبرهای فلوئنت ‹ Forums ‹ سلام، معرفی من ‹ سلام به همه؛ حسین هستم
-
سلام به همه؛ حسین هستم
نوشته شده توسط حسین س در روز ۲۹ آبان ۱۴۰۰ در ساعت ۱۹ و ۳۸ دقیقهسلام به همه. حسین هستم و تا الان به طور جدی پیگیر یادگیری زبان نبودم. الان هم فقط برای فیلم دیدن و کتاب خوندن و اخبار میخام زبان یاد بگیرم. امیدوارم از این دوره حداکثر استفاده رو ببرم.
حسین س پاسخ داد 3 سال، 5 ماه پیش 5 اعضا · 8 پاسخها -
8 پاسخها
-
سلام حسین عزیز
خیلی خوشآمد میگم بهتون و خوشحالم که در جمعمون هستید
امیدوارم بتونیم بهتون کمک کنیم و در کنار هم تجربه های خوبی داشته باشیم
-
حسین.
سلام
بهتون خوش آمد میگم.
به نظرم جای درستی اومدین. امیدوارم این روش، دوره و درسهای آن مناسب شما باشد.
هدف من از یادگیری زبان انگلیسی، علاوه بر پیگیری اخبار و خواندن کتابها، قصد دارم تا جایی پیش روم که به راحتی بتونم به زبان انگلیسی بنویسم و صحبت کنم.
-
سلام و سپاس فراوان. البته که صحبت کردنمهمترین هدفمه و امیدوارم با کمک شما و همه اساتید و در حد امکان بهش برسم. ممنونم عزیز
-
-
سلام حسین عزیز،
خوشحالم به جمع ما پیوستید
مطمئنم نتایج عالی خواهید گرفت
این رو بر اساس شناختی که از شما دارم میگم. میدونم با توجه به موفقیت هایی که در زندگی شخصی و کاری تون داشته اید و نگاه مثبت و بازی که به زندگی دارید، یکی از بهترین های ما خواهید شد. خوشحالیم که در این مسیر ما رو همراهی می کنید.
-
سلام و درود. بسیار لطف دارید. بسیار امیدوارم که با کمک شما و دوستان دیگه به این مهم برسم. من بیشتر خوشحالم که با شما آشنا شدم.
-
-
سلام حسین جان منم بسیار خوشحالم که شما در جمع مون هستین. امیدوارم با هم دیگه بتونیم نتایج عالی بگیریم منم مطمئنم که اگه با این روش بریم جلو نه تنها اخبار خوندن و اینها برامون مثل آب خوردن میشه تازه میتونیم حتی کتاب های سطح بالا و سخت تر و همچنین فیلم ها رو هم متوجه بشیم. با آرزوی بهترین ها براتون در ادامه مسیر :)
-
سلام و سپاس فراوان. بسیار لطف فرمودید. امیدوارم بتونم از تجارب همه دوستان استفاده کنم و از یاد گرفتن زبان در کنار شما عزیزان لذت ببرم.
-
برای پاسخ دادن ورود کنید.