اینجا جواب سوالهایمان را پیدا می‌کنیم، سوال می‌پرسیم و از خودمان صحبت می‌کنیم.

آخرین خبرهای فلوئنت Forums سلام، معرفی من سلام بهشاد هستم، علاقه مند به کارآفرینی

• سلام بهشاد هستم، علاقه مند به کارآفرینی

نوشته شده توسط Behshad  در روز ۱ مهر ۱۴۰۲ در ساعت ۲۱ و ۴۴ دقیقه

سلام و عرض ادب به دوستان، امیدوارم اینجا محیطی باشه که بتونیم با کمک و همراهی هم یادگیری زبان برای خودمون راحت تر کنیم.

هیوا شم پاسخ داد 1 سال، 7 ماه پیش 4 اعضا · 10 پاسخ‌ها
  • 10 پاسخ‌ها
  • حمید کاتب

عضو
    روز ۲ مهر ۱۴۰۲ در ساعت ۱۱ و ۵۲ دقیقه

سلام بهشاد عزیز

در چه زمینه ای کارآفرینی انجام دادید؟

• Behshad

عضو
      روز ۲ مهر ۱۴۰۲ در ساعت ۱۸ و ۱۶ دقیقه

سلام دوست عزیز تو زمینه غذایی فعالیت دارم

• هوشنگ فنائیان

عضو
        روز ۳ مهر ۱۴۰۲ در ساعت ۰۵ و ۳۱ دقیقه

سلام بهشاد عزیز صبح زیبایت بخیر و سلامتی

امیدوارم روزی پر بار و پر برکت امروز و هر روز داشته باشی

از اینکه در این گروه همراه هستی خرسند و خوشحال هستم من هوشنگ هستم پیر مرد گروه دوست دارم به همه عزیزان عرض ادب کنم و آرزوی دعای خیر کنم شادزی

من هم فعلا در زمینه ماشین سازی صنایع چاپ سیلک و چاپ سابلیمیشن فعال هستم

• هیوا شم

مدیر کل
          روز ۳ مهر ۱۴۰۲ در ساعت ۱۲ و ۴۸ دقیقه

سلام آقای فنائیان عزیز، منم تقریباً 20 سال پیش درگیر چاپ سیلک و اینها بودم و خیلی هم بهش علاقه داشتم. البته کار من در حد بازی و تمرین و اینها بود ولی شما تجربه و سابقه زیادی در این زمینه دارید

• Behshad

عضو
          روز ۲۵ مهر ۱۴۰۲ در ساعت ۱۹ و ۲۴ دقیقه

سلام وقتتون بخیر جناب فنائیان، عذرخواهی میکنم که با تاخیر پیامتونو جواب میدم. من متوجه نشده بودم. خوشحالم که با آدم شریفی مثل شما در این گروه هم دوره هستم. و براتون آرزوی سلامتی و موفقیت روز افزون دارم

• هیوا شم

مدیر کل
    روز ۳ مهر ۱۴۰۲ در ساعت ۱۲ و ۳۴ دقیقه

سلام بهشاد جان،

خوشحالم شما رو هم اینجا کنار خودمون داریم. حداقل یک سال قراره کنار هم این راه رو طی کنیم و گام به گام این مسیر رو پیش ببریم. مطمئنم اتفاقات خوب زیادی میفته در طول این مسیر

• حمید کاتب

عضو
      روز ۴ مهر ۱۴۰۲ در ساعت ۱۷ و ۳۵ دقیقه

هیوا جان فکر کنم به پیروی از محمدرضا شعبانعلی یه اجتماع رو داری میسازی و این خیلی خوبه :))

• هیوا شم

مدیر کل
        روز ۲۵ مهر ۱۴۰۲ در ساعت ۲۳ و ۱۴ دقیقه

ممنونم حمید جان. باعث افتخاره هر قدم کوچکی که بتونم در این راه بردارم. هر چند این کار رو زیاد آگاهانه و شاید عاقلانه انجام ندادم و بیشتر بر اساس حس و حال و شرایطی که پیش میاد پیش میبریم

البته در این سالها خیلی به این نتیجه رسیدیم که کلاً بودن توی جمعی که شبیه خودمون هستن و میتونن کمکمون کنن، خیلی موثره. مخصوصاً در مقایسه با تلاشهایی که به تنهایی انجام میدیم

• Behshad

عضو
      روز ۲۵ مهر ۱۴۰۲ در ساعت ۱۹ و ۲۶ دقیقه

سلام هیواجان ممنون از لطف و محبتی که دارید. اگه کمی کمرنگ هستم از کم سعادتیم هست و امیدوارم حمل بر بی ادبی نشه. خوشحالم که میتونم در این مسیر از تجربیاتتون استفاده کنم

• هیوا شم

مدیر کل
        روز ۲۵ مهر ۱۴۰۲ در ساعت ۲۳ و ۱۵ دقیقه

قربانت بهشاد جان. امیدوارم فعالیتهای اینجا کم کم شکل پخته تری به خودش بگیره و مفیدتر باشه

برای پاسخ دادن ورود کنید.