آخرین خبرهای فلوئنت ‹ Forums ‹ سلام، معرفی من ‹ سلام بهشاد هستم، علاقه مند به کارآفرینی
-
سلام بهشاد هستم، علاقه مند به کارآفرینی
نوشته شده توسط Behshad در روز ۱ مهر ۱۴۰۲ در ساعت ۲۱ و ۴۴ دقیقهسلام و عرض ادب به دوستان، امیدوارم اینجا محیطی باشه که بتونیم با کمک و همراهی هم یادگیری زبان برای خودمون راحت تر کنیم.
هیوا شم پاسخ داد 1 سال، 7 ماه پیش 4 اعضا · 10 پاسخها -
10 پاسخها
-
سلام بهشاد عزیز
در چه زمینه ای کارآفرینی انجام دادید؟
-
-
سلام بهشاد عزیز صبح زیبایت بخیر و سلامتی
امیدوارم روزی پر بار و پر برکت امروز و هر روز داشته باشی
از اینکه در این گروه همراه هستی خرسند و خوشحال هستم من هوشنگ هستم پیر مرد گروه دوست دارم به همه عزیزان عرض ادب کنم و آرزوی دعای خیر کنم شادزی
من هم فعلا در زمینه ماشین سازی صنایع چاپ سیلک و چاپ سابلیمیشن فعال هستم
-
سلام آقای فنائیان عزیز، منم تقریباً 20 سال پیش درگیر چاپ سیلک و اینها بودم و خیلی هم بهش علاقه داشتم. البته کار من در حد بازی و تمرین و اینها بود ولی شما تجربه و سابقه زیادی در این زمینه دارید
-
سلام وقتتون بخیر جناب فنائیان، عذرخواهی میکنم که با تاخیر پیامتونو جواب میدم. من متوجه نشده بودم. خوشحالم که با آدم شریفی مثل شما در این گروه هم دوره هستم. و براتون آرزوی سلامتی و موفقیت روز افزون دارم
-
-
-
-
سلام بهشاد جان،
خوشحالم شما رو هم اینجا کنار خودمون داریم. حداقل یک سال قراره کنار هم این راه رو طی کنیم و گام به گام این مسیر رو پیش ببریم. مطمئنم اتفاقات خوب زیادی میفته در طول این مسیر
-
هیوا جان فکر کنم به پیروی از محمدرضا شعبانعلی یه اجتماع رو داری میسازی و این خیلی خوبه :))
-
ممنونم حمید جان. باعث افتخاره هر قدم کوچکی که بتونم در این راه بردارم. هر چند این کار رو زیاد آگاهانه و شاید عاقلانه انجام ندادم و بیشتر بر اساس حس و حال و شرایطی که پیش میاد پیش میبریم
البته در این سالها خیلی به این نتیجه رسیدیم که کلاً بودن توی جمعی که شبیه خودمون هستن و میتونن کمکمون کنن، خیلی موثره. مخصوصاً در مقایسه با تلاشهایی که به تنهایی انجام میدیم
-
-
سلام هیواجان ممنون از لطف و محبتی که دارید. اگه کمی کمرنگ هستم از کم سعادتیم هست و امیدوارم حمل بر بی ادبی نشه. خوشحالم که میتونم در این مسیر از تجربیاتتون استفاده کنم
-
قربانت بهشاد جان. امیدوارم فعالیتهای اینجا کم کم شکل پخته تری به خودش بگیره و مفیدتر باشه
-
-
برای پاسخ دادن ورود کنید.