آخرین خبرهای فلوئنت ‹ Forums ‹ سلام، معرفی من ‹ سلام،معرفی من (معصومه)
-
سلام،معرفی من (معصومه)
نوشته شده توسط masoome در روز 24 دسامبر 2021 در ساعت 20 و 21 دقیقهمعصومه هستم،علاقمند به یادگیری زبان از پایه
امیرحسین معین پاسخ داد 3 سال، 6 ماه پیش 4 اعضا · 6 پاسخها -
6 پاسخها
-
سلام معصومه جان
خوشحالم شما رو اینجا میبینم
خیلی خوش و درست اومدین (:
ما در اینجا تمرکزمون روی یادگیری زبان از پایه و اساس، به روش اصولی و قدم به قدم تا رسیدن به تسلط کامل هست
امیدوارم بتونیم در این مسیر کمکتون کنیم و تجربه های خوبی هم در کنار هم داشته باشیم
-
ممنون فرشته عزیز
اتفاقا من بعد از ۱۲ ترم زبان خوندن در کانون به این نتیجه رسیدم که با کلاس رفتن به اون حد از زبان نمیرسم و تصمیم گرفتم دیگ کلاس رو ادامه ندم و خود خوان بخونم
در حین جست و جو برای منابع با شما آشنا شدم و خوشحالم که میتونم از پایه قویتر و با استرس کمتر بیام بالا
ممنون از تیم خوبتون برای این برنامه ای که راه انداختید
-
سلام معصومه جان.
امیدوارم که خوب و سلامت باشی.
منم از طرف خودم خیلی خوشحالم که شما رو در جمع مون داریم و همیشه کسایی که خودشون جستجوگر ان و میتونن مسیرهای جدید و خلاقانه رو پیدا کنن رو دوست داشتم و همیشه مشتاق این بودم که از اون ها مطلب تازه ای یاد بگیرم.
معصومه جان بقیه بچه ها چیز های دیگه رو پرسیدن ازت و در اون موارد دیالوگ داشتین. اما من میخوام بپرسم در صورتی که قرار شد همینجا بمونی و به کارت ادامه بدی چه راه ها و گزینه هایی مدنظرته برای اینکه بتونی بیشتر رشد و پیشرفت کنی و توی زمینه کاری و شخصی پیشرفت بیشتری داشته باشی؟
-
-
سلام معصومه عزیز،
خوش اومدید به اینجا
یه سوال؛ زبان رو برای چه کاری میخواید یاد بگیرید؟
-
ممنون از شما
من رشته تخصصیم کامپیوتره. هم برای این حیطه میخوام و هم اگه خدا بخواد بتونم در سالای آینده اپلای تحصیلی بگیرم.
-
امیدوارم
الان متاسفانه اوضاع انقدر سخت شده که گزینه مهاجرت و به ویژه اپلای گزینه خیلی جذابی شده
رشته کامپیوتر هم یکی از راحت ترین رشته هاست برای رفتن (در مقایسه با بقیه رشته ها)
-
-
برای پاسخ دادن ورود کنید.