اینجا جواب سوالهایمان را پیدا می‌کنیم، سوال می‌پرسیم و از خودمان صحبت می‌کنیم.

• نوشته شده توسط میلاد پشت دری  در روز ۱۷ اسفند ۱۳۹۹ در ساعت ۲۱ و ۴۹ دقیقه

چه بخواییم، چه نخواییم فعلا یک کره زمین داریم که همه ما داریم توش زندگی میکنیم، حالا فکر کنید یه روزی این کره زمین از بین بره، آدما میخوان چیکار کنن ؟ شاید یه عده بتونن فرار کنن و برای مدتی تو ایستگاهای فضایی زندگی کنن. که البته با گذشت زمان خیلی چیزها تغییر میکنه.

سریال the 100 در اصل داستانی رو روایت میکنه که بعد از جنگ nuclear در کل جهان باعث میشه یه عده از آدما برن در ایستگاهای فضایی زندگی کنن ولی خب بعد از سالها تعداد آدما زیاد میشه و مجبور میشن ۱۰۰ نفر از آدمهایی که تخلف کردن / و البته جوان رو بفرستن زمین تا مطمئن بشن زمین بعد این همه سالی که گذشته آیا قابل سکونت هستش یا نه.

درباره سریال در imdb اینطوری نوشتن :

Set ninety-seven years after a nuclear war has destroyed civilization, when a spaceship housing humanity’s lone survivors sends one hundred juvenile delinquents back to Earth, in hopes of possibly re-populating the planet.

آدمهایی که تو فضا به دنیا اومدن و آشنایی با زمین ندارن و هزاران اتفاقی که تو این بین براشون میفته و… داستان رو جالب کرده و البته نقش اصلی داستان دختری به اسم Clarke بازی میکنه (Eliza Taylor).

امتیاز این سریال تو imdb دقیقا 7.6 هستش به نظرم برای یه سریال خوبه هرچند دو تا از دوستام بر این عقیده هستن که سریال نباید امتیازش از 8 کمتر باشه وگرنه به درد نمیخوره ولی محدوده من روی 7 تنظیم شده، هرچند سریالی اگه 7 باشه ممکنه به زور نگاه کنم اصولا سریال هایی که دیدم بیشتر از این بودن و کمتر از این عدد رو اصولا سمتش نمیرم (مگه اینکه یکی دلیل خوبی برام بیاره شاید یه بررسی بکنم) :))

دیدن اطلاعات بیشتر در imdb

فکر کنم دو سال پیش بود که ۵ فصل سریال رو باهم دیدم اونم تو ۳ ۴ روز، با توجه به اینکه موضوع سریال رو دوست داشتم دنبالش کردم و کل سریال رو دیدم.

سریال ۷ فصل هستش و هر فصلش حدودا ۴۵ دقیقه میشه

نظر olomanolo یکی از آدم‌هایی که این سریال رو دیده

It may need a few episodes for you to get hooked, but afterwards, you´ll just want more! Entwined in a scifi environment, love affairs, betrayal, loyalty, politics, science, religion, action… all come to this wonderful mix. Sure some parts are a little far fetched, but hey, its pure entertainment TV! Have fun!

از نظر سختی زبان بگم گاهی ممکنه خیلی از قسمت ها رو متوجه نشید، دلیلش ساده است بیشتر درباره مسائل علمی حرف میزنن، و کلمات سنگینی گاهی به کار میبرن ولی اگه بتونید حدس بزنید و مثل من سمج باشید که بدون هیچ زیرنویسی ببینید این مشکل براتون حل میشه و میتونید داستان رو بفهمید از چه قراره.

راستی این the 100 کتاب هم داره و البته جلدهای کتاب واقعا خوب هستن، که من یکی رو مجبور کرد بخرمشون، هرچند داستان تو کتاب تغییرات داشته و مثل فیلمش نیست :)) .

بیشتر از این spoil نمیکنم، سوالی هم بود میتونید اینجا بنویسید.

به قول خارجی ها as soon as possible جواب میدم.

میلاد پشت دری پاسخ داد 3 سال، 8 ماه پیش 2 اعضا · 2 پاسخ‌ها
  • 2 پاسخ‌ها
  • هیوا شم

مدیر کل
    روز ۱۸ اسفند ۱۳۹۹ در ساعت ۱۴ و ۳۲ دقیقه

موضوعش که جذاب به نظر میرسه

با این پروژه هایی که ناسا و ایلان ماسک و … درگیرش شده ان خیلی از مردم جذب این نوع ماجراها میشن

جالبه که گفتی نسخه کتابش ضعیفتره چون معمولا برعکسه

البته در چنین موضوعاتی، دست فیلمساز خیلی بازتره برای جذابتر کردن اون

• میلاد پشت دری

مدیر کل
      روز ۱۸ اسفند ۱۳۹۹ در ساعت ۱۴ و ۵۳ دقیقه

اره واقعا فکر کنم تا چندین سال دیگه خیلی چیزها رو ببینیم که دور از ذهن بودن ولی ممکن شدن.

البته برای من اینطوری بود چون اول فیلمش رو دیده بودم و فیلمش جذاب تر بود برام نسبت به کتابش، و آدم بهتر میتونه باهاش ارتباط برقرار کنه. احتمالا اگه اول کتابش رو میخوندم جریان برعکس میشد.

برای پاسخ دادن ورود کنید.

ثبت گزارش

[contact-form-7 id="56866" title="فرم تماس 1"]