اینجا جواب سوالهایمان را پیدا می‌کنیم، سوال می‌پرسیم و از خودمان صحبت می‌کنیم.

پنل کاربری Forums سریال‌های انگلیسی سریال Game of Thrones

• سریال Game of Thrones

نوشته شده توسط معصومه نعمتی در روز 7 مارس 2021 در ساعت 20 و 31 دقیقه

فکر میکنم این سریال نیاز به معرفی نداشته باشه و حتی اگه ندیده باشیدش حتما اسمش رو زیاد شنیدید.

من فیلم زیاد میبینم البته قبلا، الان خیلی جلوی خودمو میگیرم چون برای من فیلم دیدن یه جور اهمالکاری و فرار از انجام کاراست.

این سریال رو هم زمانی که دنبال فرار از شرایط بودم، به صورت 24 ساعته، طی یک یا دو هفته همه هشت فصلش رو دیدم. :))

میتونم بگم GOT بهترین سریالی بود که تا به حال دیدم.

اینکه این سریال انتخاب مناسبی برای تقویت زبان انگلیسی باشه یا نه رو نمیدونم و سریال بدون توجه به این موضوع دیدم البته به زبان انگلیسی و با زیر نویس فارسی

یه مقدار لحجه بریتیشش برام ناآشنا بود ولی بعد از فصل اول قضیه حل شد (با دیدن نسخه دوبله شده این سریال، در حقش ظلم بزرگی روا داشتید:))

من خیلی طرفدار داستان های تخیلی نیستم ولی این سریال قضیه اش فرق میکنه و به نظرم از نقاط قوتش شخصیت پردازی های فوق العاده اشه.

برای من روند تغییرات شخصیت های اصلی داستان خیلی جذاب بود.

اگه بخوام بیشتر از این شخصیت ها بگم ممکنه سریال رو برای کسانی که ندیدند، اسپویل کنم.

هیوا شم پاسخ داد 4 سال، 3 ماه پیش 3 اعضا · 4 پاسخ‌ها
  • 4 پاسخ‌ها
  • میلاد

مدیر کل
    روز 7 مارس 2021 در ساعت 21 و 35 دقیقه

ممنون بابت معرفی، این سریال game of thrones واقعا سریال خوبی بود، هرچند نقدهای زیادی داشت، بخاطر نحوه پایانش.

نمیدونم چطوری صبر کردی تا تموم بشه بعد ببینی، من فقط ۳ فصل اولش رو باهم دیدم بعد هر سال باید صبر میکردم تا فصل بعدیش بیاد -ـ-

نویسنده اش هم George R. R. Martin شبیه منه :))

کلا سریال هایی مثل game of thrones و فیلم هایی مثل lord of rings و hobbits به نظرم شاهکار بودن همین lord of rings رو یادمه شبها تا ۱ بیدار میموندیم با خواهرم تا نگاه کنیم، هرچند الان دیگه زیاد سریال و فیلم نمیبینم.

به قول خودت برای فرار از مشکلات ساعت‌ها وقت میذاشتیم برای سریال، من فکر کنم بدتر از تو بودم اگه سریال GOT رو نمیدیدم و همه رو باهم میخواستم ببینم احتمالا همون ۱ هفته اول کلش رو نگاه میکردم.

مثلا برای سریال the 100 من ۵ فصلش رو فکر کنم باهم دیدم اونم تو ۳ ۴ روز، نمیگم ازش لذت نبردم واقعا سریال خوبی هستش، ولی وقتی به جزئیات فکر میکنی میبینی دلایل زیادی وجود داشت اون موقع که من خودم رو تو اتاق حبس کرده بودم و فقط برای اینکه چیزی بخورم بیرون میرفتم و کل روز رو داشتم سریال میدیم.

هرچند منکر این نیستم سریال خوب ببینم بازم احتمالا اینکار رو انجام بدم :)) (البته نه اونطوری که قدیم نگاه میکردم الان زمان برام مهم شده یه جورایی دوست ندارم از دستش بدم هرچند بازم دارم از دستش میدم)

• معصومه نعمتی

عضو
      روز 7 مارس 2021 در ساعت 22 و 25 دقیقه

راستش من همون موقع که تازه منتشر شد رفتم سمتش که ببینم اما بنا به عادت چند بخش ازش رو به صورت رندم دیدم و بدجوری زده شدم :)) (کسایی که دیدنش میدونند منظورم چیه)

به همین خاطر بیخیال دیدنش شدم و بعد از تموم شدنش و خوندن چند تا نقد رفتم سراغش

برای من هنوز هم فیلم و سریال دیدن یکی از بهترین تفریحاتمه ولی فعلا در دوران ترک به سر میبرم

امیدوارم یه روز بتونم این تفریح رو از اهمالکاریم جدا کنم.

• هیوا شم

مدیر کل
      روز 8 مارس 2021 در ساعت 17 و 37 دقیقه

آره خیلی وقتها برای فرار از کارها سراغ سریال و فیلم و … میریم

ولی از نظر یادگیری زبان، کمتر فعالیتی مثل غرق شدن توی فیلم و کتاب و … میتونه مفید باشه

• هیوا شم

مدیر کل
    روز 8 مارس 2021 در ساعت 17 و 34 دقیقه

مرسی معصومه که این سریال رو معرفی کردی

من خیلی تعریفشو شنیدم اما هنوز ندیدمش

میترسم سراغش برم چون خیلی طولانیه و میدونم اعتیاد میاره :D

ولی از خیلی ها شنیدم که شاهکاره

برای پاسخ دادن ورود کنید.