اینجا جواب سوالهایمان را پیدا می‌کنیم، سوال می‌پرسیم و از خودمان صحبت می‌کنیم.

آخرین خبرهای فلوئنت Forums سلام، معرفی من رها هستم، علاقه‌مند به همه‌چی :)

• رها هستم، علاقه‌مند به همه‌چی :)

نوشته شده توسط رها  در روز ۳۰ خرداد ۱۴۰۱ در ساعت ۱۹ و ۵۵ دقیقه

سلام. من رها هستم.
    از وقتی که بچه بودم دوست داشتم به هر کلاس و سرگرمی و مهارتی یه سری بزنم. ولی خب از بین اون همه کلاس، فقط تعداد کمی رو تا حد عالی پیش بردم.
    کلاس انگلیسی یکی از همون کلاسا بود که به نتیجه خاصی نرسید.
    ۷ سالگی زبان رو شروع کردم و یه ۵ سالی کلاس رفتم. پیشرفت خوبی کرده بودم ولی دلم رو زد و ولش کردم.
    بعد اون هرچقدر سعی کردم دوباره برگردم و بخونم نشد و مستمر کار نکردم.
    ولی بالاخره باید از یه جایی شروع کرد.☺
    خیلی وقت پیش با این سایت آشنا شدم ولی فراموشش کرده بودم. تا وقتی که اتفاقی بین ایمیل‌هام دوباره متوجه‌اش شدم و یادش افتادم.
    دوست دارم این بار دیگه تا آخرش رو برم و به چیزی که می‌خوام برسم.😅

هیوا شم پاسخ داد 2 سال، 4 ماه پیش 4 اعضا · 3 پاسخ‌ها
  • 3 پاسخ‌ها
  • امیرحسین معین

عضو
    روز ۱ تیر ۱۴۰۱ در ساعت ۱۵ و ۵۵ دقیقه

سلام رهای عزیز.
    امیدوارم حالت عالی باشه🌻
    از این که در جمع ما هستی خیلی خوشحالیم.چقدر داستان یادگیری زبان ات رو قشنگ گفتی.
    اول که یه چیزی رو اعتراف کنم که خودمم مدتیه به دلایلی به این فکر میکنم که سن بهینه برای یادگیری زبان جدید چند ساله که میتونه کمک کنه ما بیشترین بهره وری رو داشته باشیم(البته میدونم بستگی به تفاوت های فردی و خیلی دیگه از موارد داره ولی خب به صورت عمومی تر منظورمه).
    این که توی اون سن خیلی کم شروع کردی رو نمیدونم فرصت بوده یا تهدید!
    چون از طرفی باعث شده این روایت و داستان توی ذهنت شکل بگیره که یه جورایی شاید توی پروژه یادگیری زبان “شکست” خوردی و این روایت باعث میشه که یه جور مانع و گارد ذهنی داشته باشی به یادگیری زبان.

از طرفی هم شاید فرصت باشه؛ چون باعث شده اون اشتیاق یادگیری زبان توی ذهنت زنده و شعله ور شده باشه و بخوای اون پروژه به قول خودت نا تموم رو به یک سرانجامی برسونی.
    در هر صورت امیدوارم توی فلوئنت همه مون بتونیم به بهترین و حرفه ای ترین شکل و البته لذت بخش😉 مسیر یادگیری زبان رو طی کنیم و اون رو به یک سرانجامی برسونیم.

• نگار

عضو
    روز ۲ تیر ۱۴۰۱ در ساعت ۰۲ و ۲۳ دقیقه

سلام رهاجان 🙋🏻‍♀️

خوشحالم که اینقدر با انگیزه اومدی سراغ یادگیری زبان و به جمع ما پیوستی😁😍

امیدوارم که کنار بچه های فلوئنت بتونی مهارت زبان انگلیسیت رو به سطح دلخواهت برسونی🤍

• هیوا شم

مدیر کل
    روز ۶ تیر ۱۴۰۱ در ساعت ۱۸ و ۲۵ دقیقه

سلام رهایی عزیز،

خوش اومدی به اینجا

خوشحالم که حست مثبته اینجا

امیدوارم بیشتر سربزنی و بیشتر در مورد کارهایی که برای زبان میکنی و برنامه ت صحبت کنی. یا اگر چالشی مسئله ای داری بگی که در موردش صحبت کنیم

برای پاسخ دادن ورود کنید.

ثبت گزارش

[contact-form-7 id="56866" title="فرم تماس 1"]