-
دوره Google Analytics for Beginners (قدم اول برای آشنایی با GA)
من امسال یادگیری در حوزه SEO رو به شکل جدی شروع کردم و برای آشنایی با ابزار گوگل آنالیتیکس، مرداد ماه امسال، این دوره رو گذروندم.
سرویس گوگل آنالیتیکس یا به اختصار GA، اطلاعات زیاد و ارزشمندی رو در مورد سایت و رفتار کاربران بهمون میده برای همین توانایی کار کردن باهاش از واجبات محسوب میشه.
در چند تا دوره فارسی که برای دیجیتال مارکتینگ و سئو گذروندم، به شکل خلاصه بهش اشاره شد و از پیچیدگی و اهمیت زیادش شنیدم.
عموما برای کار کردن با ابزار و برنامه ها عادت ندارم که دوره ببینم و همیشه کسایی که میرفتن دوره ICDL و کار با آفیس رو میگذروندن رو نمیفهمیدم و برای یادگیری یه ابزار جدید هم فقط باهاش شروع به کار کردن میکردم و به مرور یادش میگرفتم.
ولی GA چیزی نبود که بشه با آزمون و خطا و به مرور یاد گرفت و همه هم از سختی استفاده ازش میگفتند. برای آشنایی باهاش به دوره های آنالیتیکس آکادمی گوگل رسیدم.
خودمو آماده کرده بودم که در این دورهها با یه عالمه نکته فنی و برنامه نویسی و خیلی پیچیده مواجه بشم اما مزیت بارز این دوره ها، توضیح تمام اجزای GA به ساده ترین شکل و کاملا شفاف بود.
یه نکته دیگه هم این بود که این دوره با وجود اینکه داره کار با یه ابزار رو آموزش میده اما کاملا دید مارکتینگ رو هم در آموزش هاش احساس میکنی و به نکات خیلی خوبی در این حوزه اشاره میکنه.
بعد از اتمام دوره هم میتونید از خود گوگل گواهینامه گذروندن دوره رو بگیرید.
محتوای دوره به شکل ویدئو های کوتاه 3 تا 6 دقیقه ای آماده شده و اگر همراه دیدن دوره خودتون مواردی که گفته میشه رو در GA امتحان کنید، حدودا 4 ساعت زمان میگیره.
لینک دوره مقدماتی:
برای پاسخ دادن ورود کنید.