اینجا جواب سوالهایمان را پیدا می‌کنیم، سوال می‌پرسیم و از خودمان صحبت می‌کنیم.

پنل کاربری Forums کورسها و دوره‌های آموزشی انگلیسی دوره‌ Google Analytics for Beginners (قدم اول برای آشنایی با GA)

• دوره‌ Google Analytics for Beginners (قدم اول برای آشنایی با GA)

نوشته شده توسط معصومه نعمتی در روز 4 مارس 2021 در ساعت 16 و 06 دقیقه

من امسال یادگیری در حوزه SEO رو به شکل جدی شروع کردم و برای آشنایی با ابزار گوگل آنالیتیکس، مرداد ماه امسال، این دوره رو گذروندم.

سرویس گوگل آنالیتیکس یا به اختصار GA، اطلاعات زیاد و ارزشمندی رو در مورد سایت و رفتار کاربران بهمون میده برای همین توانایی کار کردن باهاش از واجبات محسوب میشه.

در چند تا دوره فارسی که برای دیجیتال مارکتینگ و سئو گذروندم، به شکل خلاصه بهش اشاره شد و از پیچیدگی و اهمیت زیادش شنیدم.

عموما برای کار کردن با ابزار و برنامه ها عادت ندارم که دوره ببینم و همیشه کسایی که میرفتن دوره ICDL و کار با آفیس رو میگذروندن رو نمیفهمیدم و برای یادگیری یه ابزار جدید هم فقط باهاش شروع به کار کردن میکردم و به مرور یادش میگرفتم.

ولی GA چیزی نبود که بشه با آزمون و خطا و به مرور یاد گرفت و همه هم از سختی استفاده ازش میگفتند. برای آشنایی باهاش به دوره های آنالیتیکس آکادمی گوگل رسیدم.

خودمو آماده کرده بودم که در این دوره‌ها با یه عالمه نکته فنی و برنامه نویسی و خیلی پیچیده مواجه بشم اما مزیت بارز این دوره ها، توضیح تمام اجزای GA به ساده ترین شکل و کاملا شفاف بود.

یه نکته دیگه هم این بود که این دوره با وجود اینکه داره کار با یه ابزار رو آموزش میده اما کاملا دید مارکتینگ رو هم در آموزش هاش احساس میکنی و به نکات خیلی خوبی در این حوزه اشاره میکنه.

بعد از اتمام دوره هم میتونید از خود گوگل گواهینامه گذروندن دوره رو بگیرید.

محتوای دوره به شکل ویدئو های کوتاه 3 تا 6 دقیقه ای آماده شده و اگر همراه دیدن دوره خودتون مواردی که گفته میشه رو در GA امتحان کنید، حدودا 4 ساعت زمان میگیره.

لینک دوره مقدماتی:

https://analytics.google.com/analytics/academy/course/6

هیوا شم پاسخ داد 4 سال، 3 ماه پیش 3 اعضا · 4 پاسخ‌ها
  • 4 پاسخ‌ها
  • هیوا شم

مدیر کل
    روز 7 مارس 2021 در ساعت 04 و 45 دقیقه

یه خوبی این دوره های گوگل اینه که سرتیفیکیت و گواهینامه تکمیل هم میده. اتفاقا منم این دوره رو گذروندم. لینک سرتیفیکیت خودم رو اینجا آوردم

هر کس لینک زیر بره سرتیفیکیت هایی که گرفته رو میتونه ببینه:

https://analytics.google.com/analytics/academy/profile

• محمد معارفی

عضو
    روز 7 مارس 2021 در ساعت 13 و 46 دقیقه

سلام.
    مرسی بابت معرفی این دوره و به طور کلی مطرح کردن دوره‌های گوگل. من هم چون دوره Fundamentals of digital marketing گذرونده‌ام، یه سری نکته رو اضافه می‌کنم که شاید برای کسی مفید باشه:
    1- نکاتی که مربوط به ارتباط یادگیری زبان و این دوره‌هاست:
    – حدس ِ من اینه که کسانی این دوره‌ها براشون جذابه که کارشون یه جورایی به دیجیتال مارکتینگ ربط داره. کسی هم کارش به دیجیتال مارکتینگ ربط داره میدونه که خیلی از لغات این حوزه معادل فارسی مناسبی نداره و به همین دلیل افراد فعال این حوزه، حتی اگر سطح زبان خیلی خوب نداشته باشند، لغات این حوزه رو بلدند. پس یا آلردی لغات تخصصی رو بلدیم یا همین دوره‌ها فرصت خوبیه که یادش بگیریم. تعداد این لغات محدوده و یکی دو تا دوره رو که کامل بببنید درصد بسیار زیادی از لغات رو یاد میگیرید.
    – جملات و ساختاری که توی این دوره‌ها استفاده میشه سخت و پیچیده نیست و همین باعث میشه که محتوای خوبی باشه که باهاش، زبان رو توی یه حوزه تخصصی تمرین کنیم.

– میتونید زیرنویس ویدیوها رو فعال کنید و به همین دلیل برای تمرین لیسنینگ خیلی خوبه. زیر هر ویدیو یه امکانی هست که به شما متن رو به صورت مجزا هم نمایش میده که قابلیت کپی کردن داره. میشه از اونجا برای ساخت فلشکارت یا کارهای مشابه استفاده کرد.

– پیشنهادِ من اینه که از یه جایی به بعد، دوره‌ها و کلاً محتوایی رو ببینید که به موضوعش علاقه دارید. یعنی خودِ زبان اصل موضوع نباشه. یادگرفتن زبان یه پیامد باشه به جای هدف بودن. برای دوره‌های دیجیتال مارکتینگ گوگل هم، هدف اصلی رو “فهم دیجیتال مارکتینگ” بذارید و سعی نکنید توی بخش زبانش ریز بشید. اینجوری یهو متوجه میشید در حالی که از یادگیری یه مهارت لذت بردید، زبانتون هم تقویت شده. یه بار امتحان کنید و از نتیجه‌ش شگفت‌زده بشید.

2- سایر نکات:
    – برداشت من اینه که اگر دوره‌های گوگل رو از کل به جزء ببینیم، خیلی مفیدتره. یعنی مثلاً حتی اگر هدفمون عمیق شدن توی آنالتیکسه، شاید بهتر باشه یه دور، سریع و با وسواس کم fundamentals of digital marketing رو هم قبلش ببینیم. اینجوری ضمن اینکه توی یه حوزه عمیق میشیم، مدل ذهنی درستی هم شکل میگیره و فهممون از کلان ِ دیجیتال مارکتینگ بهتر میشه. اینجوری توی تیمها هم بهتر کار میکنیم. چون احتمالاً ما هم‌تیمی‌هایی خواهیم داشت که حوزه‌های دیگه دیجیتال مارکتینگ رو هندل میکنند.

– مزیت درسهای گوگل اینه که خوب اتمیزه شده. یعنی در اینکه مثلاً یه دوره کامل شاید طولانی به نظر برسه، اما اون دوره به درسهایی تقسیم شده که به تنهایی هم قابلیت استفاده داره. پس ما هر بار میتونیم با وقت کمی یه موضوع مجزا یاد بگیریم و با یادگیری هر درس جدید، تصویر کل دوره کاملتر میشه.

– بقیه نکات رو دوستان گفته اند.

• معصومه نعمتی

عضو
      روز 7 مارس 2021 در ساعت 16 و 27 دقیقه

در مورد اینکه دوره های گوگل رو از کل به جز ببینیم خیلی خیلی موافقم چون ابزاری مثل GA حجم زیادی از اطلاعات و آمار رو در اختیار میذاره که اگه ندونی باید دنبال چی بری و اولویتت برای استفاده ازش چیه، میتونه باعث سردرگمی بشه

به خاطر همین وقتی اول دوره Fundamentals of DM رو ببینی و بعدش بری سراغ GA، اون سردرگمی که بالا بهش اشاره کردم به حداقل میرسه

• هیوا شم

مدیر کل
      روز 8 مارس 2021 در ساعت 17 و 41 دقیقه

محمد در مورد پیشنهادی که گفتی و میدونم ازش نتیجه گرفتی، صاحبنظران حوزه فراگیری زبان دوم یا SLA هم زیاد صحبت کرده ان. احتمالاً قویترین تئوری یادگییر زبان مربوط به این حوزه ست (ورودی قابل فهم از دکتر کراشن)

هم میزان تسلطمون رو افزایش میده، هم تعداد کلمات و سطح آشنایی مون با گرامر رو بهتر میکنه و موارد متعدد دیگه

برای پاسخ دادن ورود کنید.