اینجا جواب سوالهایمان را پیدا می‌کنیم، سوال می‌پرسیم و از خودمان صحبت می‌کنیم.

آخرین خبرهای فلوئنت Forums سلام، معرفی من دانیال هستم،علاقمند به پیدا کردن کنجکاوی های جدید

• دانیال هستم،علاقمند به پیدا کردن کنجکاوی های جدید

نوشته شده توسط دانیال صادقی  در روز ۱۴ فروردین ۱۴۰۳ در ساعت ۱۳ و ۳۰ دقیقه

سلام به همه دوستان

دانیال هستم رشته تحصیلیم مهندسی پزشکی هست.

دوست دارم با یادگیری زبان انگلیسی تجربه بهتری از هر چیزی که الان مجبورم به صورت ترجمه شده باهاش ارتباط برقرار کنم پیدا کنم وجهانم رو بزرگ تر کنم.

دوست دارم بتوانم برای پیدا کردن و درگیر شدن با موضوعات جالب کتاب یا مدیا ای را بدون واسطه مترجم درک کنم و یا در دوره ها و کارآموزی های حضوری یا آنلاین که به زبان انگلیسی هست شرکت کنم.

و در زبان مبتدی هستم

دانیال صادقی پاسخ داد 1 سال، 1 ماه پیش 4 اعضا · 8 پاسخ‌ها
  • 8 پاسخ‌ها
  • سام

عضو
    روز ۱۴ فروردین ۱۴۰۳ در ساعت ۱۹ و ۵۰ دقیقه

سلام دانیال جان، به جمع مون خوش اومدی. من سامم و در انتهای ترم دوم هستم. امیدوارم در پایان این ۴ ترم، بتونیم با زبان، تجربه های جدیدی رو برای خودمون بسازیم.

• دانیال صادقی

عضو
      روز ۲۰ فروردین ۱۴۰۳ در ساعت ۲۰ و ۵۹ دقیقه

ممنونم سام جان.

امیدوارم شما هم موفق باشید

• علیرضا جعفری

عضو
    روز ۱۵ فروردین ۱۴۰۳ در ساعت ۰۴ و ۵۰ دقیقه

سلام دانیال.

من علیرضا هستم ، منم مثل تو می‌خوام با زبان به خیلی از ناشناخته ها دسترسی پیدا کنم.

خوش اومدی به جمع ما.

الان من ترم دوم رو دارم تموم میکنم.

امیدوارم همه ما فلوئنتی ها که اینجا دور هم جمع شدیم و هدف مون یکی هست‌،یعنی یادگیری زبان، با تعهدی که دادیم و تلاشی که داریم ، بتونیم این مهم رو با موفقیت به سرانجام برسونیم.

من با این تجربه دو ترم فهمیدم،ایران فلوئنت دلسوزانه، داره تلاش می‌کنه که ما رو به هدف مون برسونه.

• دانیال صادقی

عضو
      روز ۲۰ فروردین ۱۴۰۳ در ساعت ۲۱ و ۰۲ دقیقه

ممنونم علیرضا جان

دیدن اشخاصی مثل شما به من انگیزه میده برای ادامه این راه.

امیدوارم موفق باشی.

• هوشنگ فنائیان

عضو
    روز ۱۶ فروردین ۱۴۰۳ در ساعت ۰۵ و ۰۴ دقیقه

دانیال عزیز وقت بخیر من هوشنگ هستم و شصت سال سن دارم و دانش آموزم و مشتاق یادگیری زبان انگلیسی

در مدتی که در ایران فلوئنت هستم به این روش و راه رسیدم که باید پایه لغات را تقویت کنیم و در حال تقویت لغات تلفظ درست آنها را هم درک کنیم چون خیلی بد خواهد شد که هزاران لغت را به گونه ای تلفظ کنیم که نتواند منظور ما را برساند و یا ما هم نتوانیم متوجه منظور فرد مقابل بشویم

بعد از درک درست لغات و تلفظ آنها به گرامر ساده و جمله سازی ساده نیاز داریم تا جملات ساده را در حد یک کودک درک کنیم و بتدریج این روند پیشرفت می کند تا ما به درک یک نوجوان و بعد به بزرگسالی برسیم

این روند سالها زمان می برد و آموزش انفجاری نیست و البته بسته به میزان وقتی و زمانی که واقعا اختصاص می دهی هم مرتبط است چون گاهی دو ساعت مطالعه می کنیم اما تمرکز درستی نداریم

در ایران فلوئنت اگر خودت علاقه مند باشی سبک زندگی را هم در کنار زبان می توانی بهبود بدهی و اگر در مواردی کمال گرا یا اهمالکاری داری هم به آنها رسیدگی می شود ، البته خودت باید بخواهی تعییر کنی

یادگیری زبان یا یادگیری هر مهارت و فنی اول نیاز به درک درست تغییر و اصلاح خودت دارد باید تغییر کنی باید در مسیر یادگیری خودت را مجدد بتراشی و دانیال تازه ای درون خودت کشف کنی

در رشته مهندسی پزشکی که رشته بسیار حیاتی و مهمی هست منابع زبان انگلیسی بسیار زیاد است به همان اندازه که در زبان فارسی مطلقا منبع خوبی نداریم

شما با تسلط بر زبان انگلیسی می توانی جان انسان ها را نجات بدهی کار شما از کار یک پزشک مهم تر است اگر پزشک ابزاری که شما می سازی یا تعمیر می کنی را داشته باشد تواناتر خواهد بود

زمان را از دست نده دوست داشتن یادگیری و شروع آن با هم متفاوت است

شروع کن و انجامش بده

• دانیال صادقی

عضو
      روز ۲۰ فروردین ۱۴۰۳ در ساعت ۲۱ و ۱۳ دقیقه

آقای فنائیان ممنونم بابت توضیحاتتون و وقتی که برای نوشتن این متن برای من اختصاص دادین.

کاش میتونستم در جواب این متن بلندی که نوشتین چیز بیشتری براتون بنویسم اما الان چیزی جز تشکر به ذهنم نمیرسه.

اما اطمینان دارم هرجه بیشتر در این مسیر پیش بریم آشنایی بیشتری حاصل میشه و قراره بیشتر از هم صحبتی با شما لذت ببرم.

بازم ممنون بابت توضیحات.

• هوشنگ فنائیان

عضو
    روز ۱۶ فروردین ۱۴۰۳ در ساعت ۰۵ و ۱۶ دقیقه

این مقاله را هم بخوانی خیلی خوب است

https://iranfluent.com/%d8%a8%d8%a7-%d8%b2%d8%a8%d8%a7%d9%86-%d9%85%db%8c%d8%ae%d9%88%d8%a7%d9%87%db%8c%d8%af-%d8%a7%d9%86%da%af%d9%84%db%8c%d8%b3%db%8c-%da%86%da%a9%d8%a7%d8%b1-%da%a9%d9%86%db%8c%d8%af%d8%9f/

• دانیال صادقی

عضو
      روز ۲۰ فروردین ۱۴۰۳ در ساعت ۲۱ و ۱۸ دقیقه

چشم آقای فنائیان عزیز و دلسوز.

لینک مقاله رو بوک مارک کردم تا وقتی عقب افتادگی هام از برنامه هفتگی آموزشی رو جبران کردم مقاله رو مطالعه کنم.

ممنون از راهنماییتون.

برای پاسخ دادن ورود کنید.