اینجا جواب سوالهایمان را پیدا می‌کنیم، سوال می‌پرسیم و از خودمان صحبت می‌کنیم.

• حسام هستم

نوشته شده توسط حسام مرحمتی  در روز ۲ مهر ۱۴۰۲ در ساعت ۱۶ و ۴۲ دقیقه

سلام دوستان.

من حسام هستم. خیلی خوشحالم که در جمع شما عزیزان هستم.

سازنده ساختمان هستم و گاهی اوقات هم در سرمایه گذاری در حوزهٔ املاک مشاوره می‌دم.

به‌نظرم یادگیری زبان انگلیسی به روش مناسب تحولات زیادی رو در زندگی کاری و شخصی آدم رقم می‌زنه و به قولی زمین بازی رو عوض می‌کنه.

امیدوارم در انتهای این دوره همچنین حسی رو در «کنار هم» و «با کمک هم» تجربه کنیم.

هیوا شم پاسخ داد 1 سال، 1 ماه پیش 3 اعضا · 5 پاسخ‌ها
  • 5 پاسخ‌ها
  • هوشنگ فنائیان

عضو
    روز ۳ مهر ۱۴۰۲ در ساعت ۰۸ و ۱۴ دقیقه

حسام جان سلام و درود و سپاس از اینکه هستی و همراه ما و در کنارمان هستی

مسلما با هم و کمک هم می توانیم از مسیرهای دشوار بگذریم

و این هم یک سرمایه گذاری قوی برای رشد بهتر است

• حسام مرحمتی

عضو
      روز ۶ مهر ۱۴۰۲ در ساعت ۰۸ و ۲۲ دقیقه

سلام جناب فنائیان عزیز.

ممنونم از لطف و محبت شما. امیدوارم که در طی این یک‌سال با تلاش مستمر بتونیم به نتیجه‌ٔ دلخواه دست پیدا کنیم و همه در کنار هم رشد کنیم.

این از بخت و اقبال خوب ما هست که انسان اصیل و ارزشمندی مثل شما رو در کنار خودمون داریم.

برقرار باشید

• هیوا شم

مدیر کل
    روز ۳ مهر ۱۴۰۲ در ساعت ۰۹ و ۰۵ دقیقه

سلام حسام جان،

خوشحالم شما رو اینجا میبینم. امیدوارم تجربه خوبی در این یک سال آینده داشته باشیم با هم. همونطور که شما گفتید در «کنار هم» و «با کمک هم»

برام جالبه که برای شما که در حوزه املاک کار میکنید، زبان انقدر دغدغه تون هست. برای مهاجرت نیازش دارید؟ زبان چطوری به قول خودتون بازی رو برای شما عوض میکنه؟

ممنون میشم بیشتر برامون بگید

• حسام مرحمتی

عضو
      روز ۶ مهر ۱۴۰۲ در ساعت ۰۸ و ۳۲ دقیقه

هیوای عزیز اول این رو بگم که خیلی خوشحالم که در این دوره ثبت نام کردم و می‌تونم از تجربه‌های ارزشمند شما استفاده کنم.

من کار ساخت و ساز انجام می‌دم و برای خوندم مقالات و کتاب‌های تخصصی مربوط به شغلم نیاز به یادگیری زبان دارم.

در سال‌های آینده تصمیم دارم که کارم رو به کشور و موقعیت‌های جدید‌تر توسعه بدم و فکر نمی‌کنم بدون دونستن زبان انگلیسی این کار امکان پذیر باشه.

مورد بعدی هم این‌که همون‌طور که مطلع هستید که من دانشجوی متمم هستم و مباحث MBA و توسعه فردی رو دنبال می‌کنم و از این‌که نمی‌تونم یه سری از کتاب‌ها از نویسنده‌های مثل دنیل کانمن رو بخونم همیشه حسرت خوردم.

امیدورام که این‌دفعه به چیزی مدنظرم دارم برسم.

• هیوا شم

مدیر کل
        روز ۱۳ مهر ۱۴۰۲ در ساعت ۲۲ و ۲۰ دقیقه

محبت داری حسام جان، باعث افتخار منه که شما اینجا هستید

ممنونم که توضیح دادید

با این حساب، دانستن زبان براتون ضروریه و خیلی به بیشتر کردن مطالعات و تجربیات فعلی تون کمک میکنه

برای پاسخ دادن ورود کنید.

ثبت گزارش

[contact-form-7 id="56866" title="فرم تماس 1"]