آخرین خبرهای فلوئنت ‹ Forums ‹ سلام، معرفی من ‹ «جابر» هستم، یک دانشپذیر دائمی!
-
«جابر» هستم، یک دانشپذیر دائمی!
نوشته شده توسط جابر jaber در روز 24 سپتامبر 2023 در ساعت 21 و 02 دقیقه+ سخنرانی و تدریس شغل من است و بهترین لحظات زندگی من زمانیست که با عشق تدریس میکنم!
جابر jaber پاسخ داد 1 سال، 8 ماه پیش 3 اعضا · 4 پاسخها -
4 پاسخها
-
جابر جان سلام و عرض ادب
خوش آمدی
لطفا کمی بیشتر توضیح بده در چه رشته و در چه مقطعی تدریس می کنی ؟
و چند سال سابقه تدریس داری
وووو کلا بیشتر از خودت بگو
-
سلام هوشنگ عزیز
امیدوارم خیلی خوب باشی+ آموزش ویژه دوره های ضمن خدمت کارکنان بخش دولتی و خصوصی هست.
+ برای گروههای کاری مختلفی هست از جمله: رانندگان و واحد نقلیه + نیروهای انتظامات + کارکنان خدماتی + کارمندان و ….
درباره سابقه فعالیت: در مجموع ۱۰ سالی هست (حدودا ۷ سالی هست که مستقیما تدریس دارم و سه سالی هست که نیاز بود برای استارت این پروژه بصورت غیرمستقیم فعالیت داشته باشم)
چقدر خوب که همکلاسی عزیزی مثل شما دارم
سالی پر از موفقیت برات آرزومندم
-
-
سلام جابر عزیز، منم به این حوزه خیلی علاقه دارم ولی معمولاً نگران هم هستم چون کار حساسیه و آدم به روشهای زیادی ممکنه اونطوری که باید عمل نکنه. علاقه و عشقی که شما بهش اشاره کردید کمک میکنه بتونیم فوت و فن های انجام این کار رو بهتر انجام بدیم.
راستی اگه سایت یا وبلاگی دارید لطفاً در اختیارمون بگذارید که بتونیم بیشتر شما رو دنبال کنیم.
زبان انگلیسی هم برای مایی که به این حوزه ها علاقه داریم خیلی میتونه اثرگذاری مون رو بیشتر کنه
-
سلام هیوا جان
وقتت به شادیدرست می فرمایید، کار حساسیه و مخصوصا برای زمانیکه باید برای گروه های کاری مختلفی (از جمله کارمندان، رانندگان، انتظامات، خدمات و… آموزش بدیم.
+ جالبیش اینجاست که هر چی خودمون بیشتر یاد می گیریم احساس ندانستن بیشتری می کنیم.
+ چقدر عالی که من معلمی مثل تو دارم (بسیار ممنونم ازت بخاطر دوره جامع)
-
برای پاسخ دادن ورود کنید.