اینجا جواب سوالهایمان را پیدا می‌کنیم، سوال می‌پرسیم و از خودمان صحبت می‌کنیم.

• نوشته شده توسط میلاد در روز 8 مارس 2021 در ساعت 23 و 59 دقیقه

همینطور که شاید بدونیم انیمه همون کارتون های ژاپنی حساب میشن، اما چرا من اینجا معرفی کردم.

ممکنه بگید خب ژاپنی هستش و قطعا ژاپنی حرف میزنن ولی خب این ربطی به انگلیسی نداره.

به نظرم ربط داره، چون میتونیم انیمه ها رو با زیرنویس انگلیسی نگاه کنیم و اینطوری سعی میکنیم مثل فارسی، چشمامون رو عادت بدیم دوم اینکه ویدئو رو نگه داریم متن ها رو بخونیم و متوجه داستان بشیم.

البته میتونیم صبر کنیم تا دوبله انگلیسی انیمه ها هم بیان ولی خب هم زیاد طول میکشه این موضوع و هم ممکنه ما دوست نداشته باشیم اینقدر صبر کنیم.

اما چرا spirited away، چون موضوع داستانی که داشت واقعا به دلم نشست فکر کنم ۴ ۵ بار دیدمش.

هر بار که انیمه رو نگاه کنی با یه وجه متفاوتی از زندگی آدما روبه رو میشید… .

انیمه spirited away توسط نابغه انیمه سازی ژاپن Hayao Miyazaki ساخته شده. درباره این آدم بهتون بگم که همه کارهاش رو دستی انجام میده و طراحی ها رو دستی آماده میکنه، آدم فوق العاده سخت کوشی هستش و حتی تو کتاب IKIGAI که دربارش حرف زدم از این آدم هم اسم برده بود.

جزو اون آدم‌هایی هستش که میگه بزارید تا آخر عمرم کار کنم و اصولا همیشه میشه اون رو تو دفتر کارش پیدا کرد که در حال کار کردن هستش.

میزاکی رو من نابغه انیمه سازی ژاپن میدونم، چون تک تک کارهاش رو اگه نگاه کنید با مفاهیم خاصی از زندگی روبه رو میشید. گاهی وقتها ممکنه طول بکشه تا درکش کنیم و گاهی ممکنه چندین بار کارهاش رو نگاه کنیم.

خوبی spirited away اینه که دوبله انگلیسیش هم موجوده میشه از اون استفاده کنید و یا مثل من با زیرنویس انگلیسی نگاه کنید. (البته من اولین بار با دوبله فارسی دیدمش برای خیلی وقت پیشه، بعد ۱ بار با زیرنویس فارسی و ۲ ۳ بار با زیرنویس انگلیسی نگاه کردم)

تو سایت imdb این انیمه امتیاز 8.6 رو گرفته

درباره این انیمه در سایت imdb اینطوری نوشتن:

During her family’s move to the suburbs, a sullen 10-year-old girl wanders into a world ruled by gods, witches, and spirits, and where humans are changed into beasts.

نظر MR_Heraclius یکی از آدم‌هایی که این انیمه رو دیده:

Despite an overlong run time, Spirited Away is a visually stunning film filled with some of the most imaginative characters I’ve ever seen. In addition to the visuals, the music is beautiful, and the story has something for audience members of all ages.

لینک imdb برای اطلاعات بیشتر

navidr614b81a60d44d پاسخ داد 3 سال، 7 ماه پیش 4 اعضا · 6 پاسخ‌ها
  • 6 پاسخ‌ها
  • معصومه نعمتی

عضو
    روز 9 مارس 2021 در ساعت 13 و 07 دقیقه

مرسی میلاد بابت معرفی این انیمه

خیلی دوست داشتم انیمیشن ببینم منتها انیمیشن مناسب پیدا نمیکردم.

با اینکه فیلم خیلی دوست دارم ولی دیدن انیمیشن یه چیز دیگست:)

• میلاد

مدیر کل
      روز 9 مارس 2021 در ساعت 14 و 05 دقیقه

خواهش میکنم، انیمیشن های خوب کم داریم (البته کم نیستن میشه گفت باید خوب بگردیم تا پیداشون کنیم) ، کاری که خودم بیشتر انجام میدم میرم تو imdb میگردم و با توجه به فیلترهایی که خودم دارم و نظرات بعضی ها رو انتخاب میکنم،

ممکنه از دوستام هم بپرسم که قبلا دیدن یا نه و با توجه به چیزی که در نظر گرفتم میبینمشون (هرچند این روزها منم خیلی کم انیمیشن نگاه میکنم آخریش هم soul بود که دیدم)

مثلا این لیست رو نگاه کن همشون یکی از یکی بهتر هستن، (بیشترشون رو دیدم)

البته تو لیست Grave of the Fireflies رو هم میبینی یکی از شاهکارهای میزاکی هستش، ولی تنهایی پیشنهاد نمیکنم ببینی داستان فوق‌العاده غم انگیزی داره.

هنوز که هنوزه وقتی میبینمش (کاور فیلم) کل صحنه های این انیمه میاد جلو چشمم… .

انیمیشن ها برای منم جذابیت بیشتری نسبت به فیلم دارن، احتمالا بخاطر اینه تو انیمه/انمیشن ها محتوای آموزنده بیشتری همراه با کاراکترهای متفاوت رو میتونیم ببینیم.

• هیوا شم

مدیر کل
    روز 10 مارس 2021 در ساعت 21 و 50 دقیقه

منم چند بار دیدمش

انیمیشنیه که در هر سنی میشه نگاهش کرد و حسابی درگیرش شد

اگه اشتباه نکنم تنها انیمیشنی هست که از imdb چنین نمره بالایی گرفته (8.6).

میازاکی هم آدم فوق العاده سخت کوش و خلاقیه. برای هر انیمیشن چند ده هزار انیمیشن میکشه. حتی تصورش هم سخته. چنین پدیده های عجیبی رو معمولاً در جایی مثل ژاپن پیدا کرد.

• میلاد

مدیر کل
      روز 10 مارس 2021 در ساعت 22 و 45 دقیقه

درسته، بیشتر کارهای میزاکی در imdb تو top 250 هستن.

و احتمالا هر کدوم از کارهاش رو باید چندین بار دید تا بشه درکش کرد. (بیشتر برای خودم این موضوع صدق میکنه)

اگه به عنوان فیلم در نظر بگیریم میشه گفت اره تنهای انیمه ای هستش که این امتیاز رو داره ولی اگه با سریال یا بهتر بگم TV Show ها هم مقایسه کنیم نه، چون Avatar: The Last Airbender رتبه اول رو داره با امتیاز 9.2 و چندتا دیگه از TV Show ها جلوتر هستن.

• هیوا شم

مدیر کل
        روز 11 مارس 2021 در ساعت 16 و 30 دقیقه

آره سریالها به طور کلی نمره های بالاتری دارن

• navidr614b81a60d44d

عضو
    روز 19 اکتبر 2021 در ساعت 00 و 02 دقیقه

سلام. منم دیدمش اما جزو مورد علاقه هام نیست.اتفاقا منم عادت دارم انیمه ها رو با زیرنویس انگلیسی ببینم. دلیلش اینه که معمولا اینایی که‌ فارسی‌ان هم از انگلیسی ترجمه شدن. دلم میخواد بين من و اصل قضیه فیلتر کمتری باشه.

برای پاسخ دادن ورود کنید.