-
انیمه spirited away
همینطور که شاید بدونیم انیمه همون کارتون های ژاپنی حساب میشن، اما چرا من اینجا معرفی کردم.
ممکنه بگید خب ژاپنی هستش و قطعا ژاپنی حرف میزنن ولی خب این ربطی به انگلیسی نداره.
به نظرم ربط داره، چون میتونیم انیمه ها رو با زیرنویس انگلیسی نگاه کنیم و اینطوری سعی میکنیم مثل فارسی، چشمامون رو عادت بدیم دوم اینکه ویدئو رو نگه داریم متن ها رو بخونیم و متوجه داستان بشیم.
البته میتونیم صبر کنیم تا دوبله انگلیسی انیمه ها هم بیان ولی خب هم زیاد طول میکشه این موضوع و هم ممکنه ما دوست نداشته باشیم اینقدر صبر کنیم.
اما چرا spirited away، چون موضوع داستانی که داشت واقعا به دلم نشست فکر کنم ۴ ۵ بار دیدمش.
هر بار که انیمه رو نگاه کنی با یه وجه متفاوتی از زندگی آدما روبه رو میشید… .
انیمه spirited away توسط نابغه انیمه سازی ژاپن Hayao Miyazaki ساخته شده. درباره این آدم بهتون بگم که همه کارهاش رو دستی انجام میده و طراحی ها رو دستی آماده میکنه، آدم فوق العاده سخت کوشی هستش و حتی تو کتاب IKIGAI که دربارش حرف زدم از این آدم هم اسم برده بود.
جزو اون آدمهایی هستش که میگه بزارید تا آخر عمرم کار کنم و اصولا همیشه میشه اون رو تو دفتر کارش پیدا کرد که در حال کار کردن هستش.
میزاکی رو من نابغه انیمه سازی ژاپن میدونم، چون تک تک کارهاش رو اگه نگاه کنید با مفاهیم خاصی از زندگی روبه رو میشید. گاهی وقتها ممکنه طول بکشه تا درکش کنیم و گاهی ممکنه چندین بار کارهاش رو نگاه کنیم.
خوبی spirited away اینه که دوبله انگلیسیش هم موجوده میشه از اون استفاده کنید و یا مثل من با زیرنویس انگلیسی نگاه کنید. (البته من اولین بار با دوبله فارسی دیدمش برای خیلی وقت پیشه، بعد ۱ بار با زیرنویس فارسی و ۲ ۳ بار با زیرنویس انگلیسی نگاه کردم)
تو سایت imdb این انیمه امتیاز 8.6 رو گرفته
درباره این انیمه در سایت imdb اینطوری نوشتن:
During her family’s move to the suburbs, a sullen 10-year-old girl wanders into a world ruled by gods, witches, and spirits, and where humans are changed into beasts.
نظر MR_Heraclius یکی از آدمهایی که این انیمه رو دیده:
Despite an overlong run time, Spirited Away is a visually stunning film filled with some of the most imaginative characters I’ve ever seen. In addition to the visuals, the music is beautiful, and the story has something for audience members of all ages.
برای پاسخ دادن ورود کنید.