اینجا جواب سوالهایمان را پیدا می‌کنیم، سوال می‌پرسیم و از خودمان صحبت می‌کنیم.

آخرین خبرهای فلوئنت Forums سلام، معرفی من محسن زنگویی هستم، علاقه‌مند به تسلط بر انگلیسی به عنوان زبان دوم

• محسن زنگویی هستم، علاقه‌مند به تسلط بر انگلیسی به عنوان زبان دوم

نوشته شده توسط محسن زنگویی  در روز ۱۵ شهریور ۱۴۰۰ در ساعت ۲۰ و ۱۷ دقیقه

سلام دوستان

امیدوارم احوالتون خوب و خوش باشه.

من محسن زنگویی هستم. مدت زیادیه دارم تلاش می‌کنم زبان انگلیسی را به زبان دومم تبدیل کنم، ولی تاکنون ناموفق بوده‌ام. دیگه داره باورم میشه که در این زمینه استعدادی ندارم. ولی خب با جمله‌ای که در قسمت معرفی خودم در پروفایلم نوشته‌ام، فکر می‌کنم همیشه راهی هست.

سال گذشته (1399) به صورت جدی و منظم با روش تسلط دائمی پیش رفتم (سال‌های قبلش هم نامنظم و گاه منظم، مانند تمام کسایی که در مدرسه و دانشگاه زبان انگلیسی تمرین کرده‌اند، تمرین کرده بودم) و در زمینه‌ی تلفظ و گوش دادن جملات ساده، به نسبت تلاش‌های قبلی‌ام پیشرفت خوبی داشتم. یادم میاد خانم نسیم هم پیگیر تمرینات روزانه‌ام بودند. ولی تقریباً پس از طی حدوداً یک سوم دوره، با نزدیک شدن به سربازی و دغدغه‌هاش، مطالعه‌ی روزانه‌ی من هم کم و کم‌تر شد تا اینکه در مهر سال 1399 به طور کامل تمرینات زبان انگلیسی را کنار گذاشتم و از تیر امسال هم دوره‌ی اجباری سربازی‌ام شروع شده است. به هر حال سربازی رسماً به مدت 24 ماه مهمان ناخوانده‌ی زندگی‌ام شده. هرچند به نظرم درستش اینه که طول دوره‌ی سربازی هر فرد رو از زمان ایجاد دغدغه‌هاش حساب کنیم. از زمانی که دغدغه‌های سربازی باعث میشه نتونه کارهای دیگه‌ای انجام بده یا آزادانه تصمیم بگیره و بهترین انتخابش رو در هر مقطع از زندگیش داشته باشه.

به هر حال؛ اکنون اما با بهبود وضعیتم به نسبت سال گذشته، قصد دارم مجدداً برای تبدیل کردن زبان انگلیسی به زبان دومم منظم تلاش کنم.

نمی‌دانم از اول دوره شروع کنم یا اینکه مروری روی مراحل قبلی داشته باشم و بعدش تصمیم بگیرم که از کجا شروع کنم. برام مهمه که از همین ابتدا تلفظ صحیحی داشته باشم.

ممنون میشم کسایی که تجربه‌ای مشابه من داشته‌اند، راهنمایی‌ام کنند و اینکه دوست دارم اگر مایلید در مسیر تبدیل کردن زبان انگلیسی به زبان دوم‌مون همراه باشیم و به همدیگه انرژی بدیم، دوست شویم.

.

هیوا شم پاسخ داد 3 سال، 8 ماه پیش 2 اعضا · 1 پاسخ
  • 1 پاسخ
  • هیوا شم

مدیر کل
    روز ۲۶ شهریور ۱۴۰۰ در ساعت ۱۴ و ۲۳ دقیقه

سلام محسن جان، دوست عزیز متممی و همراه قدیمی،

ممنونم که وقت گذاشتی و اینهارو گفتی

مسئله استعداد برای کسایی مثل ما که یه کاری داریم و یه رشته ای رو خوندیم و ایراد جدی نداریم مطرح نیست به نظرم. بیشتر اون سیستم و پروسه ای که باید طبق اون یه مدت کافی زبان بخونیم مهمه.

چیزی که خیلی کمیابه. برای همین طبق عادت فرهنگی که هممون داریم هر ایراد بیرونی رو هم ممکنه به خودمون نسبت بدیم. در حالیکه در این مورد به نظرم ایراد اصلی متوجه روشها و کلاسهای زبان و منابع زبانه.

این سربازی یه فایده هم از نظر زبان شاید داشته اونم اینه که سیستم قبلی ضعفهای جدی داشت پس شاید الان بتونی با کیفیت بهتر این مسیر رو با ما ادامه بدی (چه در قالب دوره چه به کمک بخشهای عمومی سایت).

به زودی در این زمینه ایمیلهایی رو برات میفرستیم و بیشتر صحبت میکنیم

به طور کلی امیدوارم اینجا بتونیم قدمهای جدی به سمت جلو برداریم

در عمل و به دور از شعار و حرف

برای پاسخ دادن ورود کنید.