-
محسن زنگویی هستم، علاقهمند به تسلط بر انگلیسی به عنوان زبان دوم
سلام دوستان
امیدوارم احوالتون خوب و خوش باشه.
من محسن زنگویی هستم. مدت زیادیه دارم تلاش میکنم زبان انگلیسی را به زبان دومم تبدیل کنم، ولی تاکنون ناموفق بودهام. دیگه داره باورم میشه که در این زمینه استعدادی ندارم. ولی خب با جملهای که در قسمت معرفی خودم در پروفایلم نوشتهام، فکر میکنم همیشه راهی هست.
سال گذشته (1399) به صورت جدی و منظم با روش تسلط دائمی پیش رفتم (سالهای قبلش هم نامنظم و گاه منظم، مانند تمام کسایی که در مدرسه و دانشگاه زبان انگلیسی تمرین کردهاند، تمرین کرده بودم) و در زمینهی تلفظ و گوش دادن جملات ساده، به نسبت تلاشهای قبلیام پیشرفت خوبی داشتم. یادم میاد خانم نسیم هم پیگیر تمرینات روزانهام بودند. ولی تقریباً پس از طی حدوداً یک سوم دوره، با نزدیک شدن به سربازی و دغدغههاش، مطالعهی روزانهی من هم کم و کمتر شد تا اینکه در مهر سال 1399 به طور کامل تمرینات زبان انگلیسی را کنار گذاشتم و از تیر امسال هم دورهی اجباری سربازیام شروع شده است. به هر حال سربازی رسماً به مدت 24 ماه مهمان ناخواندهی زندگیام شده. هرچند به نظرم درستش اینه که طول دورهی سربازی هر فرد رو از زمان ایجاد دغدغههاش حساب کنیم. از زمانی که دغدغههای سربازی باعث میشه نتونه کارهای دیگهای انجام بده یا آزادانه تصمیم بگیره و بهترین انتخابش رو در هر مقطع از زندگیش داشته باشه.
به هر حال؛ اکنون اما با بهبود وضعیتم به نسبت سال گذشته، قصد دارم مجدداً برای تبدیل کردن زبان انگلیسی به زبان دومم منظم تلاش کنم.
نمیدانم از اول دوره شروع کنم یا اینکه مروری روی مراحل قبلی داشته باشم و بعدش تصمیم بگیرم که از کجا شروع کنم. برام مهمه که از همین ابتدا تلفظ صحیحی داشته باشم.
ممنون میشم کسایی که تجربهای مشابه من داشتهاند، راهنماییام کنند و اینکه دوست دارم اگر مایلید در مسیر تبدیل کردن زبان انگلیسی به زبان دوممون همراه باشیم و به همدیگه انرژی بدیم، دوست شویم.
.
برای پاسخ دادن ورود کنید.