اینجا جواب سوالهایمان را پیدا می‌کنیم، سوال می‌پرسیم و از خودمان صحبت می‌کنیم.

• امیرحسین معین

عضو
    روز ۲۳ تیر ۱۴۰۰ در ساعت ۱۸ و ۴۶ دقیقه

سلام دوست من.

امیدوارم که حال تون خوب و عالی باشه.

پیام تون رو دیدن و گفتم منم به این بهانه پیام بدم و کمی از تجربه خودم راجع به بقیه مِتُدها و روش هایی که استفاده کردم بگم.

من خودم از اواخر دوران ابتدایی توی کانون زبان ایران ثبت نام کردم و از ترم Start شروع کردم. بعدا تا مقطع RUN4 اومدم و اونجا تعیین سطح دادم و مستقیما رفتم به سطح BASIC 3،بعد هم اگه اشتباه نکنم تا مقطع اینتر کار رو ادامه دادم. بعد که به دلایلی مجبور شدم که کانون زبان ایران رو رها کنم دیدم بعد از یه مدت همه اون چه یاد گرفته بودم تا حد زیادی از بین رفت. دلیلش هم این بود که اون سطح از تعامل و کار کردن اصلا وجود نداشت و صرفا همه چی محدود میشد به یه هوم وُرکِ کلیشه ای. و نه توانایی کتاب خوندنِ درست و حسابی داشتم و نه هیچ چیز دیگه ای. و مهمتر از اون به نظرم مسائل روانی بود. چون که توی طول این همه ترم تحصیل عملا چیزی نبود که بخواد اعتماد به نفس منو تقویت کنه و مثلا بتونم باهاش کتاب بخونم یا موزیک گوش کنم و … و بتونم انگیزه و اعتماد به نفس خودم رو تقویت کنم وصرفا یک سری مطالبِ صلب و سختِ گرامری بود با یک سری اساتیدی که عموما توانایی برقراری رابطه با زبان آموز رو نداشتن و همه چیز خیلی سلیقه ای بود. یادمه یه استاد خیلی مذهبی داشتیم که سی دی ها و مطالبی که با صدای دخترونه بود یا موزیک هایی که یکم انرژیش بالاتر بود رو حذف میکرد :/ با این که اونا جزو سرفصل های مصوب کانون زبان بود. من گفتم اول از تجربه قبلیم بگم و دوست دارم که شما هم بیاین و راجع به این موضوع صحبت کنیم و بعد از این روش با هم بیشتر صحبت کنیم. منتظرِ پیام تون هستم ؛)