آخرین خبرهای فلوئنت ‹ Forums ‹ کتابهای انگلیسی ‹ کتاب Atomic Habits: An Easy & Proven Way to Build Good Habits & Break Bad Ones ‹ پاسخ به: کتاب Atomic Habits: An Easy & Proven Way to Build Good Habits & Break Bad Ones
-
خیلی ممنون وحید برای معرفی این کتاب
راستش این کتاب رو من از هیوا هدیه گرفتم، دوسال پیش که تهران بودم خوندمش کتاب خیلی خوبیه ولی هرچی که داشتم بهش فکر میکردم خیلی محدود مطالب این کتاب رو یادمه.
و الان حس خیلی بدی گرفتم چطور ممکنه یه کتاب رو بخونی و هیچی ازش یادت نیاد. اونم کتابی که واقعا ارزش داره تو زندگی روزمره ازش بهره ببریم.
برای من دلایلش کاملا روشنه زیاد احتمالا توجه نکردم و احتمالا اون موقع بخاطر مشکلاتی که بود همینطوری سریع ازش رد شدم و صد البته هیچ note هم ازش برنداشتم.
گذاشتم دوباره کتاب رو بخونم.
خواستم این رو بگم، چون ممکنه دوستان دیگه بیان و این پست من رو اینجا ببینن. برای اینکه بتونیم از محتوای یه کتاب استفاده کنیم شاید فکر کنید خوب باشه ۲ ۳ بار کتاب رو بخونیم (این کار خیلی وقت میگیره و برای کسی ممکنه خوب باشه که وقت زیادی داشته باشه) ولی به نظرم بهترین راه حل نوت برداری از مطالب هستش که میتونیم بارها در زمان های کوتاه بهشون مراجعه کنیم و دوباره به یادشون بیاریم و ازشون استفاده کنیم.