اینجا جواب سوالهایمان را پیدا می‌کنیم، سوال می‌پرسیم و از خودمان صحبت می‌کنیم.

• میلاد

مدیر کل
    روز ۱۷ اسفند ۱۳۹۹ در ساعت ۱۸ و ۰۵ دقیقه

ممنون بابت معرفی، این سریال game of thrones واقعا سریال خوبی بود، هرچند نقدهای زیادی داشت، بخاطر نحوه پایانش.

نمیدونم چطوری صبر کردی تا تموم بشه بعد ببینی، من فقط ۳ فصل اولش رو باهم دیدم بعد هر سال باید صبر میکردم تا فصل بعدیش بیاد -ـ-

نویسنده اش هم George R. R. Martin شبیه منه :))

کلا سریال هایی مثل game of thrones و فیلم هایی مثل lord of rings و hobbits به نظرم شاهکار بودن همین lord of rings رو یادمه شبها تا ۱ بیدار میموندیم با خواهرم تا نگاه کنیم، هرچند الان دیگه زیاد سریال و فیلم نمیبینم.

به قول خودت برای فرار از مشکلات ساعت‌ها وقت میذاشتیم برای سریال، من فکر کنم بدتر از تو بودم اگه سریال GOT رو نمیدیدم و همه رو باهم میخواستم ببینم احتمالا همون ۱ هفته اول کلش رو نگاه میکردم.

مثلا برای سریال the 100 من ۵ فصلش رو فکر کنم باهم دیدم اونم تو ۳ ۴ روز، نمیگم ازش لذت نبردم واقعا سریال خوبی هستش، ولی وقتی به جزئیات فکر میکنی میبینی دلایل زیادی وجود داشت اون موقع که من خودم رو تو اتاق حبس کرده بودم و فقط برای اینکه چیزی بخورم بیرون میرفتم و کل روز رو داشتم سریال میدیم.

هرچند منکر این نیستم سریال خوب ببینم بازم احتمالا اینکار رو انجام بدم :)) (البته نه اونطوری که قدیم نگاه میکردم الان زمان برام مهم شده یه جورایی دوست ندارم از دستش بدم هرچند بازم دارم از دستش میدم)