آخرین خبرهای فلوئنت ‹ Forums ‹ سریالهای انگلیسی ‹ سریال Game of Thrones ‹ پاسخ به: سریال Game of Thrones
-
ممنون بابت معرفی، این سریال game of thrones واقعا سریال خوبی بود، هرچند نقدهای زیادی داشت، بخاطر نحوه پایانش.
نمیدونم چطوری صبر کردی تا تموم بشه بعد ببینی، من فقط ۳ فصل اولش رو باهم دیدم بعد هر سال باید صبر میکردم تا فصل بعدیش بیاد -ـ-
نویسنده اش هم George R. R. Martin شبیه منه :))
کلا سریال هایی مثل game of thrones و فیلم هایی مثل lord of rings و hobbits به نظرم شاهکار بودن همین lord of rings رو یادمه شبها تا ۱ بیدار میموندیم با خواهرم تا نگاه کنیم، هرچند الان دیگه زیاد سریال و فیلم نمیبینم.
به قول خودت برای فرار از مشکلات ساعتها وقت میذاشتیم برای سریال، من فکر کنم بدتر از تو بودم اگه سریال GOT رو نمیدیدم و همه رو باهم میخواستم ببینم احتمالا همون ۱ هفته اول کلش رو نگاه میکردم.
مثلا برای سریال the 100 من ۵ فصلش رو فکر کنم باهم دیدم اونم تو ۳ ۴ روز، نمیگم ازش لذت نبردم واقعا سریال خوبی هستش، ولی وقتی به جزئیات فکر میکنی میبینی دلایل زیادی وجود داشت اون موقع که من خودم رو تو اتاق حبس کرده بودم و فقط برای اینکه چیزی بخورم بیرون میرفتم و کل روز رو داشتم سریال میدیم.
هرچند منکر این نیستم سریال خوب ببینم بازم احتمالا اینکار رو انجام بدم :)) (البته نه اونطوری که قدیم نگاه میکردم الان زمان برام مهم شده یه جورایی دوست ندارم از دستش بدم هرچند بازم دارم از دستش میدم)