اینجا جواب سوالهایمان را پیدا می‌کنیم، سوال می‌پرسیم و از خودمان صحبت می‌کنیم.

• محمد معارفی

عضو
    روز ۱۷ اسفند ۱۳۹۹ در ساعت ۱۰ و ۱۶ دقیقه

سلام.
    مرسی بابت معرفی این دوره و به طور کلی مطرح کردن دوره‌های گوگل. من هم چون دوره Fundamentals of digital marketing گذرونده‌ام، یه سری نکته رو اضافه می‌کنم که شاید برای کسی مفید باشه:
    1- نکاتی که مربوط به ارتباط یادگیری زبان و این دوره‌هاست:
    – حدس ِ من اینه که کسانی این دوره‌ها براشون جذابه که کارشون یه جورایی به دیجیتال مارکتینگ ربط داره. کسی هم کارش به دیجیتال مارکتینگ ربط داره میدونه که خیلی از لغات این حوزه معادل فارسی مناسبی نداره و به همین دلیل افراد فعال این حوزه، حتی اگر سطح زبان خیلی خوب نداشته باشند، لغات این حوزه رو بلدند. پس یا آلردی لغات تخصصی رو بلدیم یا همین دوره‌ها فرصت خوبیه که یادش بگیریم. تعداد این لغات محدوده و یکی دو تا دوره رو که کامل بببنید درصد بسیار زیادی از لغات رو یاد میگیرید.
    – جملات و ساختاری که توی این دوره‌ها استفاده میشه سخت و پیچیده نیست و همین باعث میشه که محتوای خوبی باشه که باهاش، زبان رو توی یه حوزه تخصصی تمرین کنیم.

– میتونید زیرنویس ویدیوها رو فعال کنید و به همین دلیل برای تمرین لیسنینگ خیلی خوبه. زیر هر ویدیو یه امکانی هست که به شما متن رو به صورت مجزا هم نمایش میده که قابلیت کپی کردن داره. میشه از اونجا برای ساخت فلشکارت یا کارهای مشابه استفاده کرد.

– پیشنهادِ من اینه که از یه جایی به بعد، دوره‌ها و کلاً محتوایی رو ببینید که به موضوعش علاقه دارید. یعنی خودِ زبان اصل موضوع نباشه. یادگرفتن زبان یه پیامد باشه به جای هدف بودن. برای دوره‌های دیجیتال مارکتینگ گوگل هم، هدف اصلی رو “فهم دیجیتال مارکتینگ” بذارید و سعی نکنید توی بخش زبانش ریز بشید. اینجوری یهو متوجه میشید در حالی که از یادگیری یه مهارت لذت بردید، زبانتون هم تقویت شده. یه بار امتحان کنید و از نتیجه‌ش شگفت‌زده بشید.

2- سایر نکات:
    – برداشت من اینه که اگر دوره‌های گوگل رو از کل به جزء ببینیم، خیلی مفیدتره. یعنی مثلاً حتی اگر هدفمون عمیق شدن توی آنالتیکسه، شاید بهتر باشه یه دور، سریع و با وسواس کم fundamentals of digital marketing رو هم قبلش ببینیم. اینجوری ضمن اینکه توی یه حوزه عمیق میشیم، مدل ذهنی درستی هم شکل میگیره و فهممون از کلان ِ دیجیتال مارکتینگ بهتر میشه. اینجوری توی تیمها هم بهتر کار میکنیم. چون احتمالاً ما هم‌تیمی‌هایی خواهیم داشت که حوزه‌های دیگه دیجیتال مارکتینگ رو هندل میکنند.

– مزیت درسهای گوگل اینه که خوب اتمیزه شده. یعنی در اینکه مثلاً یه دوره کامل شاید طولانی به نظر برسه، اما اون دوره به درسهایی تقسیم شده که به تنهایی هم قابلیت استفاده داره. پس ما هر بار میتونیم با وقت کمی یه موضوع مجزا یاد بگیریم و با یادگیری هر درس جدید، تصویر کل دوره کاملتر میشه.

– بقیه نکات رو دوستان گفته اند.