اینجا جواب سوالهایمان را پیدا می‌کنیم، سوال می‌پرسیم و از خودمان صحبت می‌کنیم.

آخرین خبرهای فلوئنت Forums کتاب‌های انگلیسی کتاب IKIGAI از Héctor García و Francesc Miralles پاسخ به: کتاب IKIGAI از Héctor García و Francesc Miralles

• میلاد

مدیر کل
    روز ۱۴ اسفند ۱۳۹۹ در ساعت ۲۰ و ۴۰ دقیقه

خواهش میکنم امیدوارم کتاب مفیدی برای همه باشه برای من شخصا موضوعاتی که مطرح کرده بود جالب بود.

راستش هیوا IKIGAI یک کلمه ژاپنی هستش، تلفظش رو درست گفتی (تلفظش تو سایت Forvo) .

روی جلد کتاب با این موضوع شروع کرده :

IKIGAI
    The Japanese Secret to a Long and Happy Life

تو اون ۱۰ موردی که گفتم هرکدوم به بخشی از زندگی آدما تو ژاپن نگاه کرده و اینکه چرا طول عمر مردم تو ژاپن اینقدر زیاد هستش. مثلا میبینی یه آدمی ۱۰۰ سال عمر کرده به جای اینکه تو خونه بشینه، هرروز یه روتین رو دنیال میکنن و میرن بیرون فعالیت زیادی در طول روز دارن.

جالبی این موضوع اینه کلمه ای به عنوان retire تو کلمات ژاپنی ها وجود نداره. ساعتها کاری که دوست دارن رو بدون خستگی انجام میدن.

و یا هنگام غذا خوردن هیچوقت نمیزارن شکمشون پر بشه همون قانون ۲۰ ۸۰ اتوماتیک رعایت میشه یعنی همیشه ۸۰ درصد معدشون پر میشه و بعد اون دیگه غذا نمیخورن…

من به شخصه از فرهنگ ژاپنی ها خیلی خوشم میاد شاید یکی از دلایلی که این کتاب رو خریدم این بود، با این وجود نویسنده خیلی تلاش کرده اون چیزی رو که مشاهده کرده رو واضح بنویسه و البته خیلی جاها هم رفرنس داده به منابع مختلف و این خودش به نظرم این کتاب رو با ارزشتر کرده.

در رابطه با سطح کتاب شخصا برای من زیاد سخت نبود شاید بخاطر اینکه حدس زدنم بین کلمات خوب بود، ولی اگه کلا بخوام دشواریش رو بگم من چند فصل اول کتاب رو راحت خوندم و همینطور که گفتم سخت نبود ولی بعد فصل ۵ فکر کنم کمی سخت شد، یعنی کلمات نا آشنای بیشتری استفاده کرد (البته برای من اینطوری بود قطعا) که البته بازم با توجه به جملاتش میشد حدس زد که منظورش چیه. ۲ فصل آخر کتاب هم مثل فصل های اول کتاب راحت بود خوندش.